Noniin rantapallo. Toukokuun puolivälissä on vimppa tilaisuus tehdä jotain jos meinaa kesällä pitää päällä muutakin kuin armeijan 20 hengen telttaa. Tänään alkoi siis Lauran ties monesko sadas laihari, laihis, rääkki, dietti, kidutus, oikotie onneen. Ja se alkoi kivisesti. Yksi sana: R E P S U. Älkää naurako siellä. Ei ole helppoa ei. Nyt nauran itsekin niin että menee pissa pöksyyn. Eka päivä, eka repsu. Pas mal, eller hur?

1. Kävin lenkillä.

Olen vähentänyt juoksemista ja jaksan yllättäen paljon pidempiä lenkkejä kuin ennen. Kummaa. Nyt siis "tyydyn" noin kolmeen vajaan kahden tunnin lenkkiin viikossa ja muina päivinä kävelen, sauvakävelen tai uin (niin siis sitten kun mahdun johonkin uimapukua muistuttavaan riekaleeseen). Kävin myös pyörällä kaupassa, siinä kauempana sijaitsevassa. Hamstrasin kalkkunanjauhelihaa tarjouksesta.

2. Söin.

Aamulla ihan kunnolla. Päivällä ihan kunnolla. Päiväunien jälkeen hyökkäsin kuin unesta herännyt Loch Nessin hirviö jääkaapille ja ryöstin sen takaseinän jääpeitettä myöten tyhjäksi. Onneksi unohdin kalkkunajauhelihat pakkasessa. Olisi muuten tullut turha hamstraus. Olo on edelleen kuin täytetyllä kaalikääryleellä vaikka barbaarimetamorfoosistani on jo usea tunti, joista osan vietin ulkona raikkaassa sadekuuron puhdistamassa ilmassa lukien tenttiin.

3. Asennoiduin.

Itkin raivosta ja revin tukkaani aamulla katsahtaessani karkin- ja leivänpöhöttämään naamaani. Sitten ajattelin, että olen kuitenkin edes vähän soukemmassa kunnossa kuin vielä viime syksynä (jos nyt lihapullaa voi mitenkään soukaksi kutsua tai noin yhden nestekilon puuttumista edistymiseksi), joten toivoa on. Nyt loppui ahmiminen. Kasviksia kehiin. Ahmimishimon iskiessä saan ostaa litran pänikän rasvatonta jugurttia ja mitä tahansa hedelmiä. Tänä keväänä on luvassa muutamat sukujuhlat (voi vittujen kevät) ja jos en aio esiintyä niissä collegepuvussa, on aika napsaista kunnon potku omalle pyllylleen. Olen ihan optimistinen. Epätoivoinen, mutta ihan optimistinen. Yritän vain olla ahmimatta hamaan loppuun asti. Kai siitä joskus tulee helpompaa.