Noniin tulihan se järkky karkkipöhö sieltä kuitenkin, pienellä viiveellä tosin. Ja arvatkaa mitä tein juuri äsken? No kyllä juuri sitä, ahmaisin pikkuisen. Mutta vain pikkuisen, ja lähinnä viiliä ja pakastevadelmia (haha, suu ihan jäässä) joten en jaksa nipottaa koska olisin voinut mennä ostamaan karkkiakin. Huomenna yritän täydellistä suoritusta kun tänään jää kasi miikan tasolle - ellen siis onnistu munaamaan totaalisesti illalla.

Katsotaan kaverin kanssa illalla yksi leffa ja toivon ja rukoilen, ettei se ole varannut mitään naposteltavaa. Koska aion kieltäytyä ihan mistä tahansa, oli sitten vaikka porkkanatikkuja. En vaan voi ottaa sitä riskiä, että saisin kohtauksen jostain saamarin rehuista. Liikun niin heikoilla jäillä tämän suhteen, että mikä tahansa saa minut ahmimaan: hyvä tai huono fiilis, joku musiikkikappale, ruuan haju, pieni myönnytys kuten tarjottu karkki, kuppi kahvia, mikä tahansa. Mikä tahansa saa minut ajattelemaan ruokaa, aika surullista todella. Ja vastakommenttina änan viimeisimpään kommenttiin, ei auta edes että menen tuttujen kanssa julkiselle paikalle, varsinkaan minnekään missä tarjoillaan pisarakin viinaa - kerran vetäisin pullon viiniä ja kokonaisen omenapiirakan (luojan kiitos tarjoilu oli niin runsasta, ne oli yhdet puutarhajuhlat, ettei muut jääneet nuolemaan näppejään, mutta yhtä kaikki, kokonainen piirakka!!).

Naapuri kuuntelee Oncen soundtrackiä. Taidan jäädä asumaan vessaan koska musiikki kuuluu suoraan sen kämpästä minun kylppäriin. Tilasin itse tuon soundtrackin netistä ja sen pitäisi tulla tällä viikolla, jeeee! Ja huomenna voisin mennä katsomaan sen uudelleen, sillä tänään päiväuneni venähtivät sen verran, etten ehtinyt 6,5 euron näytökseen.

Huomista ja tulevaa noin yleensäkin ajatellen ajattelin vähän listata sitä, mikä on hyvää ja mikä huonoa minun ruokavaliossa. Jospa vaikka TIEDOSTAMINEN olisi ensimmäinen askel Uuteen Terveeseen Elämään, heh (ja tämä Elämä siis alkaa HUOMENNA).

Aloitetaan positiivisista puolista jottei masennuta ihan heti alkumetreillä. 1. Syön paljon, siis PALJON kasviksia, kaikenlaisia. 2. En käytä juurikaan voita, kermaa tai paljoa suolaa ruuanlaitossa. 3. Syön todella harvoin hampurilaisia, pizzaa tai muuta ns. klassista roskaruokaa. 4. Syön usein aamuisin puuroa. 5. JOS voisin joskus ostaa pastapussin niin etten ahmisi sitä heti, se olisi täysjyväpastaa, sama homma leivän kanssa.

Ja sitten niitä negatiivisia... 1. AHMIN. Siinä se isoin mörkö. Yritän käyttää ruokaa tunteiden hallintaan. Eikä edes toimi. 2. En syö säännöllisesti. Saatan vetää aamulla hirmuisen lastin tavaraa ja olla loppupäivän kokonaan syömättä. 3. Olen laiska ja laitan kunnon ruokaa ehkä noin kerran kuussa. 4. Korvaan usein aterioita karkilla, jäätelöllä ynnä muulla makealla. 5. Olen armoton sokerinarkki. Voisin elää karkilla (hehe, niinhän minä teenkin). 5. Syön liian isoja annoksia silloinkin jos joskus harvoin syön suht koht normaalisti. 6. En syö aina aamupalaa. 7. Saan liian vähän proteiineja ja rautaa. 8. Ahmimisen jälkeen yritän paastota joka ei siis toimi ollenkaan.