Näin koko viime yön hirveitä painajaisia, joissa kaikki sekoittui kaikkeen: koulu, työ, perhe, kaverit, jopa se laivareissu ja viereinen supermarketti. Krapula jatkuu edelleen, tai en itse asiassa tiedä onko tämä nyt sitä karkkikrapulaa vai olenko tosiaan niin onneton että en selviä pikku viinalastista yhdellä kärsimyspäivällä. Yöllä sain kai vielä jonkun juoppohulluuskohtauksenkin ja tuntui että maailma rojahtaa sillä nimenomaisella hetkellä niskaan jos en leikkaa vanhoista pyyhkeistä siivousrättejä. No tänä aamuna herätessäni minulla sitten sentään oli pöydällä siisti pinkka rättejä odottamassa...

Jokaista lihasta särkee ja tuntuu että haisen vieläkin kilometrin päähän. Ihan kuin otsassani lukisi JUOPPO vaikka en sitä edes ole. Kai se on ihan hyvä, että tulee näin hirvittävä morkkis, sillä muussa tapauksessa varmaan kippaisin paljon useammin. Kärsi paska kärsi. Tänään on espanjan tentti ja en voi edes lintsata kjäh kjäh. Kävin jo lenkillä ja illalla menen toiselle ja huomenna menen uimahalliin - siitä välittämättä että olen viimeisen 24 tunnin aikana syönyt puolitoista kiloa suklaata plus kaikkea muuta siihen päälle. Todella, kärsi!!

Pää halkeaa. Oksettaa taas ajatuskin ahmimisesta. Toivottavasti saan tämän tunteen pidettyä. Nyt tuntuu, että pystyisin pelkällä RAIVOLLA puskemaan elämäni kuntoon. En kestä itseäni tällaisena. Hyvästi vanha elämä, todella, en halua haaskata enää sekuntiakaan.