Maanantain superrepsun jälkeen olen ollut kiltisti. Paitsi eilen - söin puuroa maidolla ja margariinilla (tiesittekö että Minilätta 28% maistuu ihan juustonaksuilta tai sitten vain kuvittelen sen maun sairaassa mielessäni vaikka en oikeastaan voi edes sietää juustonaksujen lievästi härskiintynyttä ja liian suolaista makua) - ähkysin kyllä niin ettei taas paremmasta (tai pahemmasta) väliä. Mutta tänä aamuna ei edes maha pullottanut ja paska luistaa joten eipä haittaa. Tänään tsemppaan taas.

Tänään saan ostaa irtokarkkeja, jäätelöä, keksejä, paistaa lettuja, ahmia leipää, IHAN MITÄ TAHANSA jos haluan. Eilen kävin kaupassa ostamassa vessapaperia (apinan matemaattisen tilaston niin ilmoittaessa) ja kiersin perusherkkureittini miettien mitä voisin illalla ahmia. Olisin voinut ostaa mitä vain. Irtokarkkivalikoima näytti erityisen houkuttelevalta. Mutta sitten vaan menin pois. Kun olin taas antanut itselleni luvan, ei tehnytkään enää mieli (tosin sitten illalla vedin sitä puuroa kunnes melkein halkesin eli ei ihan täydellisesti tuo käänteispsyka toiminut, mutta parempi puuro kuin irttarit *antaa raikuvat aplodit itselleen ja yrittää samalla sutia ripsiväriä ripsiinsä koska tänään on niin hyvä aamu että kannattaa jopa vähän tällätä).

Eli yritän siis huijata itseäni antamalla ihan reilusti luvan perjantain mässäilysessioon. Ehkäpä tästä tulee kokonaisuudessaan hyvä päivä.