Hyvä kausi jatkuu PERIAATTEESSA mutta siihen se sitten kai jääkin. Käytäntö vähän takkuaa. Eilen söin pelkkää karkkia. En vaan jaksanut laittaa ruokaa. Kyllä olis äiti ylpeä. Tänään sitten yritän ottaa vahinkoa takaisin kituuttamalla omenoilla ja kaurapuurolla. Huomiseksi tein sentään valmiiksi ruokaa niin ei pitäis ratketa töistä tullessa karkkikauppaan, vaikka tämä syömisshow on nyt pahasti menossa siihen suuntaan, että olen joka toinen päivä kiltisti ja joka toinen en.

Kamala stressikin, en edes tiedä minkä takia kun PERIAATTEESSA (taas...) kaikki on hyvin. En ole nukkunut kunnolla varmaan kuukauteen. Pitäsikö tänä iltana siis ihan yllättää itsensä ja mennä petiin jo kymmenneltä tai jopa yhdeksältä??

Hmmm... Jotenkiin niin vaisu olo. Pää jumittaa, väsyttää. Taidan jättää lenkin väliin (ei pitäis mutta ei jaksa) ja tehdä vain pienen pienen happihyppelyn ja laittaa laukun huomiseksi valmiiksi ja vaatteet niin että niihin voi vaan unenpöpperössä hypätä sisään ja pilkkoa omenan aamupalaksi jne jne ja sitten vaan toivoa ettei nukkumatti tänä iltana tee ohareita.