A niinkuin ahmiminen - ylläri pylläri.

H niinkuin hiihto.

T niinkuin tyytyväisyys.

Heräsin ennen seitsemää ja tunnin ahmimissessiolla onnistuin pilaamaan koko päivän, huomisen, viikonlopun, ensi viikon plus toki loppuelämäni. En tajua! Eilen en ahminut yhtään, enkä toissapäivänäkään. Käyttäydyin täydellisen ihmismäisesti mutta nyt, tömps, rytinällä pohjalle taas. Eilen illalla Salkkarien "innoittamana" (teema, jossa Maarit juo, Aleksi juo ja se blondi teini jonka nimeä en nyt saa päähäni juo) aloin kiistelemään äitin kanssa alkoholismista ynnä muista riippuvuuksista. Äitin mielipiteet eroavat aika lailla omistani, (ja koska äitihän se luonnollisesti oikeassa on) on parasta pitää vaan suu supussa tästä A-ongelmasta, sillä riippuvuus se on sekin. Olen ruokaholisti.

Tiistaina hiihdin. Se oli ihanaa. Aurinko paistoi ja sukset kulki. Olin ehkä taas onnellinen, ainakin nauroin itsekseni koko ajan. Tuntui että kaikki järjestyisi. Eilen aamuna sitten yritin uudelleen saada samaa tunnetta takaisin, mutta keli oli muuttunut niin hirveäksi että "hiihtämiseni" oli lähinnä täyteen lunta sataneella ladulla rämpimistä kymmenen sentin kerros nuoskalunta tahmaantuneena suksen pohjiin. Siinä sitä liikunnan iloa Suomen luonnossa taas. Tänään en viitsi edes yrittää kun ikkunasta näkyy ulos yhtä surkea sää kuin eilenkin. Verenpaine vaan nousee enkä halua kuolla vitutuksen aiheuttamaan aivoverisuonen poksahtamiseen tai vastaavaan hiihtoladulla, hehe.

Eilen illalla ja tänä aamuna olin TYYTYVÄINEN itseeni, vartalooni ja jotenkuten jopa elämääni. Vaikka en yleensä vaa'alla edes käy (voi luoja siitä nyt viimeisenä haluaisin pakkomiellettä) niin tänä aamuna oli ihan pakko uteliaisuudesta kun oli niin hyvä olo, ja se näyttikin pienintä lukemaa pitkään aikaan. Olin supertyytyväinen. Ei-syömishäiriöisten ihan tavallisten kilojensa kanssa kamppailevien tekisi varmaan nyt mieli hirttää minut, mutta laihtuisin itselleni kelpaavaksi vain jättämällä A:n pois. Taidan olla ns. mallia läpipasko, siis sitä joka karsiutuisi luonnonvalinnassa ensimmäisenä pois koska ei pysty varastoimaan energiaa. Eli siis JUU-U kyllä tämä hermoille käy kun voisin päästä takaisin normaaliksi niinkin helposti kuin jättämällä barbaariset ruuantuhlausorgiani vähän vähemmälle ja syömällä kunnon ruokaa jopa isohkoja määriä, mutta en silti pysty siihen. Ryhdistäydy Laura, helvetti.