Olen kipeä. Köh köh. Eli en voinut aloittaa uutta elämää tänä aamuna, koska kaikkien itse keksimieni taiteen sääntöjen mukaan uutta elämää ei voi aloittaa, jos aamulla on jokin EPÄTÄYDELLISESTI, kuten kurkku kipeä tai kämppis on leikellyt MINUN Hesaria ennen kuin olen ehtinyt edes herätä tai "sattuu" lintsaamaan ekat tunnit tai tai tai...

Eli huomenna aloitan uuden kuukauden kunniaksi Uuden Elämän (taas). Ilkeä ääni pääni sisällä lällättää, että miksen samantien pistäisi ranttaliksi ja porsastelisi samaan syssyyn koko loppuvuoden ja sitten aloittaisi Uuden Elämän TAMMIKUUSSA uuden VUODEN kunniaksi, mutta yritän vaientaa tuota pirulaista kaurapuurolla ja omenilla. Taistele läski taistele (ei näistä ongelmista vissiin muuten pääse eroon kuin rautaisella kurilla ja itkulla ja hampaidenkiristyksellä, ja niillä, jotka toitottaa ties minkä terveyslehtien kannessa että laihtuminen on hauskaa, ei varmaan ole ikänä ollut minkäänlaista paino/ruoka/tunneongelmaa).

Tänään oli kiva päivä koulussa. Kuusi tuntia, ohhoh. Tajusin, että maailma taitaa sittenkin olla ihan siedettävä paikka kun vaan asennoituu oikein. Ja sadekin on ihan kivaa, silloin tällöin. Tajusin myös, että tuulipukuni pitää vettä vain tiettyyn pisteeseen asti.

Trallalaa, on niin ristiriitainen olo, että voisinpa ahmia jo pelkästään sen takia.