Pikasummaus: tarkkoja ruokamääriä luettelematta on mennyt tämä syömispuoli aika perseelleen, mutta eilen sain jotenkuten sokerin sumentaman pääni toimimaan kunnolla ja päätin etten helvetti ala tälle linjalle. Eilen siis oli uuden elämäni virallinen päivä 1 ja tänään siis päivä 2. Reilu pari viikkoa muuttoon ja sitten se uusi elämä vasta alkaakin - olkoon tämä nyt jonkinlaista alkulämmittelyä.

Tänä aamuna heräsin reippaana lenkille kello 5.00. Tykkään kiduttaa itseäni aamuisin, sillä juostessa vähän viileässä (no okei tällä oli KYLMÄ ja jouduin kaivamaan pipon likapyykistä) herää hyvin ja lisäksi kiusaus jäädä sänkyyn mässäämään koko päiväksi on pienempi jos aloittaa jo heti aamusta tervehenkisesti. Ja voi luoja miten kauniin auringonnousun näin. Sen takia voisi herätä vaikka kolmelta.

Nyt jatkan myös erittäin tervehenkisellä linjalla, sillä menen saattamaan yhden mummelin lääkäriin (sen takia siis läksin lenkille niin aikaisin että ehtisin hyvin ennen) ja sitten olisi pakko hoitaa muutamia juoksevia asioita. Eilisen vaan löysäilin kotona ja luin - hullua lenkkeilyä ja ei-niin-hullua syömistä lukuunottamatta.

Mutta enpä siis ahminut!

Enkä tänäänkään aio.