Tänään pakotan itseni kouluun ja kaupungille vaikka täytyy sanoa että tällä hetkellä karkkipussi houkuttelisi huomattavasti enemmän. Lainasin kirjastosta hulvattoman Suuren vertailusanakirjan ja haluaisin jäädä lukemaan sitä sängynpohjalle (ehkä tämäkin kertoo jotakin minusta: kuka hullu paitsi siis minä jaksaa lukea koko päivän SANAKIRJAA). Mutta ei. Potku perseelle ja kouluun. No ennen koulua ajattelen käydä keskustan jossain urheiluliikkeessä ostamassa VIHDOIN itselleni semmoisen jumppakuminauhan. Jos vaikka saisi oikeasti näitä käsivarsiläskejä kesäkuosiin.

Eilinen meni, no, ei nyt voi sanoa että hyvin mutta olosuhteisiin nähden ihan siedettävästi. Söin aamupalan. Se olikin sitten ainoa kunnollinen ateria. Mutta no, aloitetaan pienistä jutuista. Siispä tänäänkin söin aamupalan, tai olen parhaillaan lopettelemassa (tsot tsot ei saisi syödä tietokoneella koska a. kerran kippasin melkein vesilasillisen näppikselle ja b. tulee mussutettua enemmän kuin on tarvis paitsi ei kyllä aina). Puuroa ja mehukeittoa ja kaakaota ja voileipien päällä paprikaa. Nam. Kunnolla syöminenhän voisi olla ihan hauskaakin!

Tänään yritän kovasti olla ahmimatta koska huomenna on kahvilaherkkupäiväni. Kahvilassa ei kertakaikkiaan voi mennä överiksi, sen takia se on turvallinen paikka. Taidanpa alkaa kotisessioiden sijaan käydä aina kahviloissa kun alkaa herkuttaa. Rahaa menee suunnilleen saman verran eikä silti tule syötyä liikaa. Ja lisäksi rrrrrrrrakastan kahvilassa istuskelua, joko yksin tai yhdessä. Juu, tässäpä taas osioon "pieniä päätöksiä jotta läski tummuu"...

Loppukevennykseksi Jari Tammen Suuresta vertailusanakirjasta: ahmii kuin kauhakuormaaja; ahmii kuin koira kuumaa makkaraa; ahmii kuin viemäriputki. Heh. Naurattaisi ellei olisi niin pirun totta.