Hullu päivä töissä. Kyllä hotellisiivous voi sitten olla metkaa puuhaa, ei ainakaan yllätyksiä puutu. Tänään kahdeksan tuntia (yhtä vessataukoa lukuunottamatta) putkeen toisten paskojen ja ryyppäysjuhlien jälkien siivoamista. Ei siinä vielä mitään, että lauantaiaamupäivisin huoneista kömpii ulos kaikennäköisiä kännisiä ja/tai krapulaisia ihmisiä naamat harmaina, mutta tänään iltapäivällä  käytävällä vaelteli koira. Joutui siinä pesuainehuuruissa ja väsyneeenä hieraisemaan silmiään muutaman kerran ennen kuin uskoi että, juu, hau hau, ihan oikea isokokoinen (mutta onneksi hyvin ystävällinen) KOIRA. Oli sen verran fiksu yksilö, että osasi avata oven ihan itse -takalukonkin. Ja sen verran seurallinen, ettei millään olisi halunnut mennä takaisin huoneeseensa.

Söin karkkia. PALJON. Vituttaa. En edes tajua, miksi marssin kauppaan heti töiden jälkeen. Jalat vaan vei ja käsi mätti irttaria pussiin. Ja myöhemmin suuhun. Eilen tein jopa ruokaa valmiiksi etten vain vahingossakaan tekisi mitään tyhmää. Teinpä silti. Hyvähyvähyvä. Kyllä Laura osaa.

Y liottaa tällä kertaa silmälasejaan kloriittivedessä. Siinäkin sai kyllä hieraista silmiään pariin otteeseen. Mielenkiinnolla odotan mikä on seuraava desinfiointikohde. Veikkaan sateenvarjoa tai vessapaperirullaa, mutta toivon hiustenkuivainta, sähköhammasharjaa tai muuta sähkölaitetta. Heh.