Työpaikkani alakerran i-h-a-n-a karkkikauppa: ripeästi ohi.

Työpäivän aikana kerätyt pullot ja tölkit keskustan S-marketin pullonpalautukseen, karkkiosasto: pientä epäröintiä, mutta silti nilkuttaen ohi (ostin viime tilipäivänä uudet kengät ja ne saamarit hankasi ja nyt jalka on niin verillä että kaikki muut kengät paitsi varvastossut sattuu).

Lähikauppani ja Makuuni: ohi, edes ajattelematta pikku pysähdystä.

Risteys Citymarketille päin: hidastelua pyörällä, melkein liikennevaloihin odottamaan jääminen mutta LUOJAN KIITOS viime hetken valaistuminen ja ohi.

Voiko tämän polleampi enää ihminen olla? En ostanut karkkia vaikka a) oli pitkä päivä töissä ja niin kiire että siivosimme parini kanssa kuin eläimet ja emme ehtineet edes evästaukoa pitää b) huomenna on vapaapäivä joten tavallaan olisi hyvä syy porsastella kun ei huomenna TARVITSE lähteä kotoa c) taisi olla viime maanantai kun söin viimeeksi karkkia d) kärsin kroonisesta sokerinpuutteesta e) tuolla töissä kulutin tänään karkin poikineeen f) tänään tuntui melkein laihalle (haha, mikähän lie näkö/tuntoharha) g) oli pilvistä ja kohta sataa h-ö) ööööh TEKEE MIELI TAHTOO TÄNNE KARKKIA HETI (mieluiten sieltä työpaikkani alakerrasta ja reilusti).

Nyt ei enää kyllä edes tee pahemmin mieli. Söin, paljon, mutta kunnon ruokaa. Olen oppinut, että kun siivoaa työkseen, se määrä KUNNON ruokaa minkä voi syödä on aika valtava. Syön silti liikaa kerralla, liian isoja suullisia, melkein pureksimatta, parantumaton ahmija kun olen. Jos tänään lopetan tähän niin olen enemmän kuin tyytyväinen itseeni. Huomenna voisin jopa tehdäkin jotain kun on varmaan aika hyvä fiilis aamullakin (kyllä, säälittävää, pystyn ahmimisesta aika hyvin ennustamaan seuraavan päivän mielialan).

Hymyilen enemmän kun en ahmi. Ja ihmiset hymyilevät takaisin.

(Kirjoitan nykyään paljon tätä blogiani, ja pelottavan henkilökohtaisiakin asioita. Tämä nettiversio on korvannut perinteisen päiväkirjani kokonaan, ja se on sinänsä aika sääli. Mutta toisaalta, jos tästä on hitusenkaan apua TÄSSÄ ongelmassa, je m'en fous.)