Saatana on hyvä kirosana. En yleensä kiroile paljoa, mutta vittu on jo menettänyt statuksensa. Paska käy vain tiettyihin tilanteisiin, samoin perkele. Tykkään nykyään saatanasta ja helvetistä.

Tänään heräsin niin mörrillä päällä ettei taas mitään rajaa. Sunnuntaina söin siis sikalastin karkkia jonka takia maanantaina lintsasin jonka takia tänä aamu oli surkea. Heräsin suhteellisen aikaisin jotta saisin edes aamutoimet hoitaa rauhassa kämppiksiltäni mutta ei. Onko liikaa pyydetty että kuudelta aamulla saisi rauhassa käydä edes paskalla? Vihaan vihaan vihaan tätä kimppa-asumista. Tulen hulluksi, siis ellen ole jo ihan täyskahjo vainoharhainen soluasuntovittuilija minäkin. Ja sitten arvatkaa rakkaat ystäväiseni mitä (kaikesta päätellen) Y on tehnyt? Kaatanut vettä minun terveyssidepakettiin. On se HELVETTI kun ei voi edes vessassa vessaan kuuluvia tarvikkeitaan säilyttää. Kohta taitaa todella jonkun hammasharja molskahtaa pyttyyn... Miksi aina vain suunnittelen kostoa? Toimisin helvetti.

Apua apua apua siis toivottavasti ei MINUN hammasharja tee uintireissua...

Tänään en siis lintsannut kuitenkaan. Ajattelin kyllä ahmimista ja päivän pilasi jo se. Nyt lähden kunnon agressionpurku-sauvakävelylenkille (KYLLÄ polvi on edelleen tuskallisen kipeä mutta IHAN SAMA minä tahdon lenkilleeeeeeeee!) ja sitten menen illalla koululle katsomaan yhtä ranskalaista leffaa ranskalaiseten vaihtareiden kanssa. Tänään saa siis luvan olla hyvä päivä. Ärsyttää olla tämmöinen mörökölli.