Nyt Laura riitti. Kokeilin tässä kesävaatteita (minulla on taas ne uudet punaiset kengät jalassa, leikitään sitten kesää kun se ei kerran suvaitse saapua paikalle) ja voi jeesus oikeasti en melkein mahdu viime kesän pahimpiin pontsohousuihin! Okei okei okei, rauhoitutaanpas, sillä tänään on ahmimiskohtauksen jälkeisen päivän jälkeinen päivä eli kaikkein pahin pöhö (haha, katsokaas kun Laura on oppinut tulkitsemaan sikailuaan ja sen seurauksia) ja menkatkin tulossa joten ei mikään ihme että vaatteet vähän puristaa (aijoo "vähän").

Tyhmää tässä on se, että ostin tänään neljä paitaa (juu siis yksi kaksi kolme NELJÄ mutta puolustuksena täytyy sanoa että menin vaan täydentämään henkkamaukan peruspaitavarastoa plus tein yhden heräteostoksen joka sekin maksoi vaan kympin ja oli liian hieno hylättäväksi) jotka kaikesta päätellen jäävät JOSSAIN VAIHEESSA isoiksi (muun vaatekasan kanssa) koska olen vaivihkaa näköjään hivuttanut vaatekokoa isommaksi läskien lisääntyessä. Suututtaa. Suututtaa niin pirusti. Ja suututtaa myös se, että Sokoksella ja Aleksi 13:ssa on varmana laihentavat peilit (heh, H&M:llä ei, siellä näyttää takuuvarmasti yhtä valaalle mitä todellisuudessa on). Luoja noita jenkkakahvoja. Ja käsivarsia. Voisin itkeä raivosta.

Tänään en siis ole ahminut, kai se olisi tullut esille jo heti ensimmäisessä lauseessa. Ei tee mieli. Öklöttää ajatuskin, että tunkisin suuhunu jotain paskalle maistuvaa (no ei se ihan paskalle maistu mutta ei kyllä oikeen milleen muullekaan koska syön sitä kuin leipää ja alan itse asiassa melkein kyllästyä ja suututtaa sekin että siis syön irtokarkkia vain tavan vuoksi) karkkia ja lihoisin entistä paksummaksi. Huomenna jatkan apinan raivolla ja suomalaisella sisulla ja rautaisella itsekurilla ja ties millä ja ylihuomenna myös ja sitä seuraavana päivänä ja helvetti koko loppuikäni siihen asti että opin syömään normaalisti.

Vaikka tässä vaiheessa olisi huomattavasti houkuttelevampaa ja helpompaa vain lakata syömästä mutta enhän sitä tee koska se kostautuu.

Opettelen siis syömään kuten ihmiset. Huomenna menen kauppaan (tänään en pistä varvastakaan enää ulos koska sitä lunta tulee edelleen joka ilmansuunnasta) ja ostan ihan kunnon aineksia tavalliseen kotiruokaan ja TEEN niistä kanssa jotain. Lautasmalli ja säännölliset ruokailuvälit. Piste.

Hahahaha, sitten vielä loppukevennys uusimmasta Marie Clairesta (jutusta joka käsittelee Hollywood-tähtien hoikan olemuksen salaisuutta):

Michelle Pfeiffer mange dans une assiette bleue. C'est une astuce assez répandue à Hollywood. Des études montrent que les personnes qui utilisent des assiettes de cette couleur réduisent naturellement leur alimentation... C'est encore plus efficace si elle est de petite taille.

La brosse à dents coupe-faim de Matthew McConaughey. Toujours dans sa poche, elle permet à l'acteur d' "Un mariage trop parfait" et de "Comment se faire larguer en 10 lecons" de se brosser les dents après chaque repas. Pourquoi? Parce qu'un nutritionniste lui a expliqué que le goût du dentifrice agissait comme un signal de satiété sur le cerveau. Et plus le dentifrice est mentholé, plus c'est efficace.

Eli vapaasti suomennettuna: laihana pysyy kun syö siniseltä lautaselta (parempi vielä jos lautanen on PIENI ja sininen) ja kun pesee hampaansa kiltisti joka aterian jälkeen koska hammastahnan (mitä mintumpi sen parempi) maku saa aivot luulemaan että vatsa on täynnä. Hahahaha, minä syön siniseltä lautaselta ja olen addiktoitunut hampaiden harjaukseen varsinkin kunnon tyjäkällä valkaisevalla pepsodentillä ja KATSOKAA MINUA NYT, hahaha, vuosisadan vitsi.