Vanhempani tulevat illalla joten Päivä Viiden pikku pikaraportti: ei muruakaan ylimääräistä, fiilis hyvä, ihmismäiset farkut jalassa ja hyvin menee nappikin kiinni.

Aika edistyksellistä, eikös. En usko, että tänä iltana karkaa mopo yhtään mihinkään ahmimisen suhteen, joten voisinpa melkein sanoa jo nyt, että olen ollut viisi päivää ahmimatta. En rehellisesti muista milloin viimeeksi näin olisi päässyt käymään. En myöskään muista milloin viimeeksi paita olisi näyttänyt päällä näin hyvältä (ei se vieläkään hyvältä näytä mutta tämä on mainio alku joka tapauksessa). Olen onnellinen. Eikä edes tee mieli vetää karkkia kaksin käsin ja vollottaa miten maailma potkii päähän. Ei se kyllä tänään edes potki, toisaalta. Koulussakin oli niin kivaa että. Trallalaa kylläpä on taas mukavaa ja hilpeää! (Tämä oli vähän ironista.)

Kaksi päivää uusiin lenkkivermeisiin. Nojaa jos nyt satun repsahtamaan niin ostan ne kuitenkin, hahaha. Koska miten päästä läskistä ja mielipahasta eroon, jos lenkkareista ei ole jäljellä kuin nauhat?