1. En ahmi kotona enkä myöskään sitten kun olen taas täällä ensi viikon loppupuolella. Puristelen ennemmin vaikka stressileluni hajalle (suosittelen kaikille, ne oikeasti lievittää paineita).

2. Hiihdän, vaikka kotonakaan ei olisi hippuakaan lunta. Muu ulkoilu käy tosin myös, mutta kun kerran olen saanut päähäni haluavani hiihtää niin sivakoin paremman puutteessa vaikka mullikolla helvetti.

3. Pesen hiukset ennen kun ne alkaa haisemaan.

4. En peru tapaamisia sen takia että olen läskipaskasika ja ahminut viikon putkeen (siis tuota putkeahan ei tule syntymäänkään).

5. En äyski vanhemmilleni vaikka ne huomauttaisi minulle mitä painostani, koulujutuistani tai muustakaan mieltäni painavista asioista. Puristelen (taas) stressileluani silloin kun oikeen alkaa vituttaa.

6. Rasvaan kädet joka ilta.

7. Yritän nukkua kunnolla ja pidän vähän nettitaukoa..

8. Yritän olla tahallaan synkistelemättä ja ajattelen positiivisesti ja uskon että pääsen joku päivä (ja vielä lähiaikoina) vielä eroon tästä kaikesta scheissesta. Puristelen ja silittelen stressileluani.

9. Yritän pitää nämä tyhmät lupaukset.

Noniin kylläpä taas helpottaa kun tekee tyhmän listan tyhmistä lupauksista jotka tietää rikkovansa heti huomenna. Kylläpä voi ihmisen olla helppo höynäyttää itseään, heleijaa, positiivista ajattelua perkele. Ei mutta ihan tosissaan. Huomenna alkaa.