Aamulla kirjoitin taas paperilapulle ihmismäisen päivän suunnitelman (ripustin myös mekon takaisin jääkaapin oveen). Näin se meni:

1. Aamupala.

2. Kävellen töihin.

3. Eväät töissä.

4. Kävellen kotiin.

5. Suihkuun.

6. Ruoka.

7. Lenkille tai pyörällä elokuviin katsomaan vielä kerran Once (Finnkinon vitosen päivä!!).

8. Iltapala.

9. Työpaidan pesu, Hesarin luku, neulomista, nettiä tms.

10. Nukkumaan.

MUTTA näin päiväni oikeasti on mennyt tähän asti:

1. Aamupala.

2. Kävellen töihin koska vitutti niin kovasti se eilinen porsastelu. Jalkaan tuli rakko ja hiki oli jo töihin tullessa.

3. Eväät töissä. Yhdestä huoneesta löytyi avaamaton karkkipussi mutta annoin työparini ottaa sen, koska vielä tässä vaiheessa olin siinä luulossa että tästä tulee Hyvä Päivä.

4. Töiden jälkeen (tämä on tämän tarinan huippukohta) KARKKIKAUPPAAN ja bussilla kotiin. Laiska paska. Puolet karkkipussista, megalomaanisesta karkkipussista siis jos tarkkoja ollaan, hotkin jo bussin lähtöä odotellessa.

5. Suihku? Onko se jotain syötävää? (Nyt siis olo on tahmea ja haisen työpäivän jälkeen varmaan kilometrin päähän.)

6. Ruoka - siis karkki, mitä bussimatkan jälkeen jäljellä oli. Ja sitä kyllä oli, sillä pussi todella oli niin iso, että melkein itkettää mitä siihen tuhlasin, koska kävin siinä kalliissa mutta hyvässä karkkikaupassa keskustassa.

7. Lenkille tai leffaan? Ja vitut, kotona makaan vatsanväänteissä ja itsesyytöksissä kieriskellen.

8. Ruoka. Joo lisä kyllä maistuisi, esim. pizza.

9. Työpaidan pesu, Hesari ja neulominen saa jäädä huomiselle jolloin aloitan Uuden Elämän. Netissä surffaan kyllä mutta pelkään oksentavani kannettavani päälle, koska makaan sängyllä naama kiinni näytössä ja tyyny mahan alla sillä tämä on ainoa asento jossa mahaan ei koske niin paljon.

10. Nukkumaan käyn sitten jos tämä mahakipu ja sokerihumala joku päivä helpottaa. Olen taas saanut itseni ja mahalaukkuni siihen tilaan, että pystyn lappamaan ruokaa suuhuni kuin pohjattomaan säkkiin. Yleensä KYLLÄSTYN ennen kuin olen täysi. Sairasta. Todella SAIRASTA.