Hahahaha, sanoinko itseäni eilen todella surkeaksi paskaläjäksi? Naurattaa nyt, tosin kylmää samalla kun ajattelenkin eilistä ja sitä mieletöntä itsesääliä. Tuommoisia päiviä vain ei saisi tulla. Kertakaikkiaan ei ei ei. Vaikka tänään olen ahmimisenjälkeisessä plösöydessäni edelleen se, hih, surkea paskaläjä, niin kotiin en saa jäädä. Menen vaikka hupparin huppu naamalle vedettynä lukemaan lehtiä kirjaston nurkkaan koko päiväksi kunhan en vaan jumitu tähän sänkyyn!

Tänä aamuna sauvakävelin vitutuksissani niin pitkälle että löysin uuden Citymarketin. Hienoa, taas yksi kiusaus lisää. Pitäisi varmaan muuttaa jonnekin jumalan selän taakse Siperiaan ettei olisi näitä Maraboun liian houkuttelevia tarjouksia joka nurkalla. Ja siis kyllä, ajattelen niitä suklaita edelleen. Kunpa elokuu loppuisi pian ja samalla se typerä plussakorttitarjous. En ikinä ostaisi kolmea suklaalevyä kerralla (vaikka yhteensä kolme 200g suklaalevyä on kyllä paljon vähemmän kuin se mitä ostan yleensä irtokarkkeina joten taitaa olla aika hurskastelua tämän kirjoittaminen) mutta kun kerran kolme saa köntässä vaivaisella kolmella eurolla niin houkutteleehan se - enkä ole varmaan ainoa läski joka niistä haaveilee (enkä nyt todellakaan tarkoita että kaikki jotka niitä ostaa on läskejä vaan sitä, että mitä halvempaa roskaruoka on ja mitä enemmän sitä mainostetaan, sitä enemmän väki sitä ostoskärryihinsä lappaa ja siis tästä seuraa vaikka mitä kansanterveydellisiä ongelmia joista kaikki on tietoisia ja siis ihmettelenkin miksei tätä käytetä hyväksi käänteisesti, hah, kuuluisa käänteinen psykologiani, ja siis terveellistä ruokaa mainosteta ja alenneta).

Voi mikä lause taas. Olen toivoton.

Tänä aamuna ampiainen pisti minua jalkaan. Potuttaa kun ne tunkee sisään, ei täällä mitään niille ole, ei ainakaan mitään syötävää - minähän söin jo kaiken itse, heh heh.

Tänään en ahmi. Niiden suklaiden lisäksi K-marketeissa on myös irtokarkit 4,50 euroa kilo. Mutta olkoon saatana. Olkoon. Kai minulla on varaa maksaa karkista pari euroa enemmän silloin kun oikeasti ansaitsen ne. Olisi valehtelua väittää, ettei tekisi ihan kamalasti mieli, mutta nyt tämä surkea paskaläjä opettelee vähän itsekuria. Tekeekö  minun OIKEASTI mieli tehdä tästä päivästä samanlainen kuin eilinen oli?

No sitä minäkin.

Eli tänään ainoa tavoite on vältellä kaikkea ruokaan liittyvääkin jotta huomenna voisi olla edes Ihan Hyvä Päivä.