Hassua, miten oikeen hakemalla haen tätä sokerihumalaoloa. Toiset varaa perjantai-illaksi kossupullon, minä tainnutan itseni irtokarkilla. Jos joku ei ole vielä kokeillut aidontuntuista sokerihumalaa, irtokarkkipussin (pitkäkestoinen tutkimus osoittaa, että parhaat tulokset saavutetaan sopivalla suklaa-hedelmä-salmiakki-laku-toffee-kombinaatiolla) käyttöohje päihtymistarkoituksessa on seuraavalainen:

a) ei muuta ravintoa viimeiseen 24 tuntiin (pieni aamupala sallitaan jos aamulla täytyy jaksaa esim. koulussa)

b) ISO satsi, vähintään puoli kiloa, mutta niin, että koko pussin pystyy syömään yhteen menoon oksentamatta (annostus riippuu yksilön elimistön tottumisasteesta)

c) pysty/istuva asento (makuuasento saattaa aiheuttaa lievää pahoinvointia)

d) irtokarkki vaatii vaikuttaakseen aikaa puolesta tunnista muutamaan tuntiin.

Et voilà, siinä teille kännit, joissa voi ajaa autoa ja jotka eivät aiheuta yleistä holtittomuutta, harkintakyvyn menetystä vastakkaisen sukupuolen edustajien suhteen tai muistinmenetystä. Sivuvaikutuksina tosin aamulla pahimmanlaatuinen karkkikrapula sekä itseinho mutta ei ns. peruskrapulalle tyypillistä sairasta makeanhimoa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eli Lauraa vähän vituttaa koska Laura meni taas ja osti ison säkin karkkia vaikka ei pitänyt, mutta Lauran on pakko OSITTAA ja PILKKOA ja PALOITELLA kokonaisuutta, ja näinpä Lauran on sallittava itselleen yksi kunnon sikapäivä viikossa, koska muuten Laura repsahtaa täydellisesti muun syömisen suhteen viikon jokaisena päivänä eli kaiken kaikkiaan Laura on ihan tyytyväinen (kunhan vaan pitää näppinsä erossa karkista ensi viikonloppuun asti).

Jos ikinä jaksan käydä koulua valmistumiseen asti, niin taidan tehdä gradun sokerin päihdyttävyydestä,vaikka se ei nyt varsinaisesti minun opiskelualaani liitykään.