Tänään en ole ahminut. Tänään lintsasin koska en vaan pystynyt menemään kouluun. Onneksi ei ollut mitään kovin tärkeitä tunteja. Huomenna menen vaikka ei huomennakaan siellä mitään maailmaa mullistavaa tapahdu. Menenpä silti, istua töröttämään.

Tänään kävin kaksi kertaa lenkillä. Aamulla veren maku suussa, katuvaisena ja itseinhoisena. Äsken ihan vain huvikseen. Sontsa hajosi. Kohta varmaan lähtee kattokin pään päältä. Aivan kuin joku kaataisi vettä taivaasta. Miksi Turussa on aina myrsky? Kömmin sängyn alle piiloon enkä suostu tulemaan ihmisten ilmoille ennen kuin tuo kirottu sade ja tuuli lakkaa. En vaikka suklaalla maaniteltaisiin.

Olen jotenkin taas hyvin zen tämän koko homman suhteen. On se kumma miten yksi ahmimaton ja suht aktiivinen (haha, tänään jopa luin tentttin ja pyyhin tahmasormenjäljet jääkaapin ja tiskikaapin ovista ihan vain siitä ilosta että ne oli vähän tahraiset - ja bien sûr koska äiti ja isä tulee ehkä viikonloppuna) päivä saa asennoitumaan tähän koko paskaan ihan eri tavalla kuin silloin, kun on ahminut viisi päivää putkeen ja oksennus kurkussa harkitsee pikku retkeä markettiin kun ei kerran tästä ylös pääse.

Olen lihava. Mitä sitten. Mitä se kuuluu kenellekään muulle kuin itselleni ja ehkä lääkärille. Minulla on ongelma, mutta kenelläpä ei. Ja tämä ei nyt ole mikään synninpäästö, että kun on ahmijaläski niin voi hyvällä omallatunnolla vetää vielä yhden rasiallisen donitseja. Ei, vaan minulla on ongelma ja tarvitsen ehkä vähän apua ja aikaa että pääsen siitä eroon, ja vaikka tämä nyt on noloin ongelma mitä tällä hetkellä tulee mieleen, ei pitäisi joutua häpeämään sitä, että on vähäsen päästänsä pipi.

En ole tätä viikkoa kunnolla vanhempieni tulon takia. Jos menee perseelleen niin sitten menee. On ne minut nähneet hirveämmässäkin kunnossa, joskin tämä lihakasa alkaa jo olla aika pohja. Ja jos hävettää niin sitten hävettää - tsempataan sitten jouluksi. Minä olen kunnolla ihan vain itseni takia, ja yritän olla repsahtamatta jopa niiden lähdön jälkeen. Ihan vain itseni takia.

Väsyttää tämä tällainen. Milloin muka on hyvä hetki olla lihava ja onneton?