Oi vitsi onko tämä tosiaan vasta TOINEN päivä uutta elämääni, sillä tuntuu sille että olisin tässä jo pidemmänkin aikaa pelleillyt laihduttamisen ym ym asennemuutosten kanssa (TOSISSANI siis). Huoh. Aamulla oli tentti ja siitä asti, heti kun vaan kotiin pääsin, olen istunut koneella ja kirjoittanut paskakoulujuttuja jotka nyt vaan on pakko tehdä ennen kuin loma alkaa. Puristan itsestäni viimeisetkin tuskanhien pisarat jotta ei tarvitse pilata joulua huonolla omallatunnolla tekemättömistä töistä. Heheh, että osaankin sitten olla marttyyri!

No mutta tänään on mennyt  h y v i n. Oikeen hyvin. Mainiosti kerrassaan. En ole yhtään ahminut eikä tee edes mieli. Hyvähyvähyvä. Pidän itseni kiireisenä ja kohta menen jopa pesemään pyykkiä, ja sillä välin kun pyykit on koneessa aion imuroida. HyvähyvähyväHYVÄ. Mahtavaa kun jaksaa edes innolla tehdä nämä peruskotiaskareet JA vielä kouluhommia.

Olen niin innoissani (?) menemään kotiin, että hyppisin vaikka päälläni jos ensi viikko tulisi nopeammin. Siksi minä näin hullulla tahdilla kerrankin touhuankin, tuntuu että pakko saada kaikki jotenkin valmiiksi ennen kuin menen kotiin. Pakko järjestellä vaatekaappi ja juoda kestomehu loppuun ja pestä viimeinenkin sukkapari puhtaaksi. En vaan voi jättää tänne mitään keskeneräistä odottamaan, sillä joku puoliksi käytetty lyijykynä voisi pahimmillaan pilata "uuden elämäni" sitten tammikuussa. Hullua. Mutta kivaa, ainakin toistaiseksi. Rauhoittavaa, hehe.