Hävettävän pitkä aika siitä, kun olen viimeeksi kirjoittanut. Totta puhuen on mennyt NIIN huonosti, etten ole jaksanut joka päivä edes konetta avata (se on jo paha). Työt loppui, koulu alkoi, syksy saapui ja pälä pälä, tänä viikonloppuna Laura aikoo olla sosiaalinen.

Täksi illaksi on sovittu trefft yhden vanhan kaverin kanssa joka on täällä vain tämän viikonlopun ja jota en ole nähnyt yli vuoteen. Huomenna menen iltapäiväksi yhdelle koulukaverille kattelemaan elokuvaa ja kahvittelemaan ja illalla olisi luvassa yhden toisen kaverin vaihtoonläksiäisjuhlat. APUA. Valtavasti stressattavaa, kun ottaa huomioon että "huonoina kausina" (nyt taitaa olla "ok kausi") pelkkä ruokakauppaan meno tuntuu ylivoimaiselta.

Mutta nyt menee taas vaihteeksi vähän peremmin. Onnistuin jopa paniikinomaisesti muutamassa päivässä pääsemään pahimmasta pöhöstä eroon ja mahdun farkkuihini. Sen jälkeen kun kävin porukoilla syyskuun tokana viikonloppuna, en tehnyt yli viikkoon muuta kuin AHMINUT. Tiesin jo valmiiksi, että kotikäynnistä menee seuraava viikko toipumiseen, mutta se, miten tällä kertaa ahmin, oli todella sairasta. Varmaan pahin putki ikinä. Jatkoin ja jatkoin vaan, päiväkausia, ostin merketista korikaupalla karkkia, leipää ja keksejä ja ahmin ahmin ahmin. Vollotin psykologillakin oikein kunnolla ja lintsasin heti kättelyssä poissaolot täyteen. Heheh, luojan kiitos lähes kukaan ei tiedä. Kulissit pystyyn vaan.

Lauralla on myös uusi, hieno, kiiltävän punainen polkupyörä. Elämäni ensimmäinen upouusi ja itsehankittu pyörä ja olen suunnattoman ylpeä pikku mussukastani. Ja varovainen, sillä nyt tuon varastaminen kirpaisisi sata kertaa enemmän kuin sen vanhan (vaikka sillä oli tunnearvoa), koska rahat siihen revin kirjaimellisesti omasta selkänahasta.

Kämppis N lähtee sunnuntaina LUOJALLE KIITOS JA YLISTYS. Odotan mielenkiinnolla, kuuluuko N:n mielestä loppusiivoukseen vessan lavuaarin pesu ja roskien vienti. Kompostisanko tursuaa yli ja haisee ja muuttuu varmaan jo mullaksi, mutta minä en koske siihen periaatteesta, koska N on viskonut sinne taas kaikkea mahdollista vanupuikoista lähtien. Tunkekoon koko ämpärin vaikka perseeseensä.

Mutta sitten meille tulee heti uusi kämppis -taas venäläinen. HAHAHAHA.