Vinkki: kannattaa käydä ruokakaupassa sen jälkeen kun on syönyt töissä neljä keksiä, kolme suklaapatukkaa ja kaksi jäätelöä, eipä juurikaan tule tehtyä heräteostoksia.

Tämän päivän pointti on siis se, että en ole ahminut yhtään mutta olen kyllä mässännyt kuin pieni porsas. Töissä meni jäätelöä ja suklaata vanhaksi joten eihän niitä voinut poiskaan heittää. Ja ne jäätelöt oli hyviä (tiesittekö että Puffetissa on vain 170 kaloria?) joten miksi olisin kieltäytynyt? Töistä tullessa kävin kaupassa ja nyt illalla söin kevyen iltaruuan, eikä mennyt yhtään överiksi. Sekä kaupassa että kotona käsittelin ruokaa suorastaan kylmän rauhallisesti, haluamatta edes ahmia. Voi hyvät hevoset, olenko edes sama ihminen enää?

Niin siis en oikein tiedä, ollakko pahoillaan vai ei siitä, että menin syömään nuo herkut tänään. Valehtelisin jos väittäisin, että en välitä yhtään, ja siksi yritän tässä koko ajan tolkuttaa itselleni että oikeasti, ei niillä ole väliä! Jos keksipaketti ja jäätelölitra ei sinänsä näy yhtään missään rankan työpäivän jälkeen (oikeasti, on testattu, siksi yritän ahmiessa ahmia sentään mieluummin jäätelöä kuin karkkia, karkista tulee pahin pöhöys ja plösöys), niin miten kolme pientä patukkaa ja pari hassua jätskiä sitten aiheuttaisi huomiseksi vuosisadan läskimakkarat? Varsinkin kun EN AHMINUT enää kotona (*on erittäin ylpeä itsestään koska olisi voinut myös "nollata tilanteen" vetämällä perään luoja ties mitä verukkeella "kun kerran en pystynyt olemaan 100% kunnolla").

HUOMENNA sitten yritän olla siten 100% kunnolla. Tai mitä väliä oikeastaan? Jos tahdon syödä jäätelön niin sitten syön. Yksi jäätelö on 100% kunnolla.

Kunhan vain siitä ei tule putkea, hahahahahahahaha.