Numero yksi: Jos syö vähemmän kuin kuluttaa, laihtuu. Sama käänteisesti eli jos syö enemmän kuin kuluttaa, lihoo ja paisuu ja turpoaa (kuten surkuteltavassa esimerkkitapauksessa "Laura" on käynyt).

Numero kaksi: Jos juoksee joen oikeaa laitaa vastatuulessa, niin takaisin tullessa juoksee vasenta laitaa myötätuulessa. Poikkeuksena raivostuttava ja vähintään joka toisella kerralla toistuva esimerkkitapaus "Laura lenkkeilee itku kurkussa ja yrittää pitää hyvää fiilistä yllä siitäkin huolimatta, että ottaessaan yhden askeleen eteenpäin Laura lentää kaksi taakse, koska tuuli on noin kymmenen miljoonaa metriä sekunnissa".

Numero kolme: Kentin Du & Jag Döden -levystä tulee aina hyviä fläsäreitä pääsiäislomasta, jolloin esimerkkitapaus "Laura joka opiskeli hirveässä paikassa, oli lihava ja onneton" tajusi viimein, että on pian vapaa juuri kuunnellessaan täysillä tätä ko. levyä vanhempiensa talon takakuistilla teepaidassa ja sortseissa auringon muodostaessa pisamia nenälle.

Numero neljä: Jos on asunut puolitoista vuotta solussa yhden niuhokämppiksen ja toisen joka kerralla hirveämmäksi vaihtuvan kämppiksen kanssa, eikö Jumalan pitäisi armahtaa ja vaikkapa taikoa esimerkkitapaukselle "Laura ei voi olla edes kotonaan kuin kotonaan" oma pieni yksiö (vaatimustaso tällä esimerkkitapauksella on lähes olematon tämän ilmapiiriltään myrkyllisen läävän jälkeen, eli jos asunnossa olisi ovi, vessa ja tilaa patjalle lattialla, se olisi täydellinen).

Numero viisi: Viikkokausia jatkuneiden harmaiden ja sateisten päivien jälkeen joilloin ei ulos vilkaistessaan edes tunnistanut oliko yö vai päivä pikkiriikkinenkin auringonpilkahdus saa esimerkkitapauksen "Laura lihoo ja masentuu ja rypee syvällä itsesäälissä, koska inhoaa tämän kaupungin talvea" ajattelemaan kevättä, rakastamaan itseään ja aloittamaan uuden ihanan, terveellisen, onnellisen ja kaikin puolin mahtavan elämän.