Menee hermot taas itseeni. Eilen oli siis ihan reilu ja ennaltasovittu karkkipäivä ja tänään kaiken PITI jatkua mallikelpoisesti ilman turhaa mättämistä. Tuli kuitenkin tässä illalla vähän tylsää joten hillitön porsastelu alkoi ihan viattomasta puurokupillisesta. Paskaaaaaaaaaaaa!

Sinänsä tänään olisi voinut olla ihan hyvä päivä jos en olisi mennyt syöpöttelyllä munaamaan kaikkea. Löysin halvemman korjaamon pyörälleni ja mikä parasta, ne otti sen sinne heti ja saan sen siis jo huomenna korjattuna takas. Jippii! Sitten tein hyviä löytöjä naurettavan halvalla Sokoksen alennusmyynnistä. Ostin Espritin ihanan tummanharmaa-mustan kietaisumekon sekä tummanruskeet koti/jumppahousut jotka siis oli myös Espritin (siis jos joskus vaikka saisi paksun perseensä jonnekin jumppaan potkittua).

Huokaus. Huomenna kai sitten taas "uusi elämä" jne jne. Tai itse asiassa ei, olen aika hyvin vieroittanut itseni näistä ikuisista mukamas uusista aluista. Olen pikemminkin päättänyt elää pävän kerrallaan, pysyä yhden päivän kerrallaan liikkeellä, pestä tukkani ja olla syömättä (tolkuttomasti) karkkia. Toinen huokaus. On se vaan niin hemmetin hankalaa.