Oikeasti, millaisia on tarkalleen ottaen maanisdepressiivisyyden oireet? Kai kaikilla silloin tällöin vuorottelee hyvät ja huonot jaksot elämässä mutta jos pomppii ääripäästä toiseen niinkuin minä niin kai sitä alkaa pikkuisen itseäänkin epäilyttää.

Eli nyt siis menee ihmeen hyvin. Loistavasti melkein. Pyörä pölliittin ja tietokoneeseen tuli virus mutta meikä vaan nauraa ja laulaa ja hyppelee iloisena kuralätäköissä. En ymmärrä tätä mielentilan äkkinäistä muutosta. Sunnuntaina vielä luulin kuolevani ahdistukseen ja masennukseen enkä muuta tehnyt kuin makasin sängynpohjalla ja vollotin. Nyt sitten kaikki on ihan täysin päinvastoin. Olen jotenkin agressiivisen iloinen, LIIAN iloinen. Olenko siis maanisdepressiivinen maanisessa jaksossa vai vain muuttumassa suunnilleen normaaliksi?

Tänään söin liikaa. Röyh. Muuten sitten laihis ja koulun alkuun kuntoon -projekti sujuu ihan mallikkaasti. Tai no tuskastuttavan hitaasti (minun kärsivällisyydellä yhden hyvin menneen päivän jälkeen pitäsi jo näkyä tuloksia, hehe) mutta lukuun ottamatta sunnuntaita (mopo karkasi käsistä marketin irtokarkkilaarilla) ja tätä päivää (liikaa pastaa ja leipää) on mennyt ihan ok.

Ja tuleepa ainakin liikuttua reippaanlaisesti kun ei ole sitä pyörää. Kävelen aamuin illoin töihin eli yhteensä vajaan pari tuntia päivässä ja lisäksi käyn juoksemassa jos vaan suinkin jaksan. Eli edes jotain hyötyä jos nyt hyviä puolia pitää väkisin tästä sotkusta kaivaa.

Eilen shoppasin kunnolla alennusmyynneissä, eikö ne muuten kohtapuoliin ala jo loppua (paitsi että yleensä ne myymättä jääneet aleretkut lojuu jossain nurkkakorissa jouluun asti)...? Ostin kaikkea tarpeellista kouluun ja sitten kaikkea ihanaa ei niin tarpeellista kuten uusia alusvaatteita (no on ne tarpeellisia mutta ei jos kaappi tursuaa entisiäkin kuten minulla) ja Benettonin alesta ihania teepaitoja jne jne. :)

Oijoi, tavoite tälle päivälle oli ensinnäkin olla porsastelematta (ei onnistunut, paskaaaaaaaaaaa) ja mennä nukkumaan ennen yhdeksää koska en ole varmaan kuukauteen käynyt nukkumaan ennen puoltayötä.