Vihreä tee kuulemma poistaa pöhöä. JOTEN siis jos ahmin kuin sika niin voin hyvittää kaiken juomalla kaksi litraa sitä litkua...? Eikö niin, EIKÖ?

Eilen "pikku" lipsahdus: dominokeksipaketti sekä puoli pussia puoliraakaa pastaa (siis puoliraakaa siksi kun se on niin turmiollisen hyvää). Ja siis tuo todellakin oli vain PIENI repsahdus minun mittakaavassa, tai siis ENTISEN minän mittakaavassa. Nytpä siis tiukka pasta/puuro/karkki/keksilakko (taas vaihteeksi, hmmmm.... kestääkö ehkä kaksi tuntia) kun en kerran juuri niitä osaa kuluttaa ihmismäisesti. Eliminoi vihollisesi eli älä osta ja tänään alkaa uusi elämä jne jne jne.

Ei minulla sinänsä ole edes morkkista mutta on silti. Oliko tuokin tyhmyys pakko taas tehdä? Ja se, mikä tässä on taas kaikkein tyhmintä on se, että tällä kertaa selitin ahmimiseni itselleni ihan tiedostaen sillä, että "kappas kun vatsa näyttääkin tänään littanalta (se todella näytti, mikä on ihme ottaen huomioon viikonlopun sikailun) onkin siis varaa vähän ahmaista". Siis whatta f...?!?

Ja eilen tosin kävelin myös aika paljon koska kävin koulussa, lenkillä sekä illalla koululla, mutta seli seli, mitä kipeällä jalalla hitaasti köpötteleminen muka auttaa jos syö kuin hevonen. Ja siis juu, polvi on edelleen kipeä ja oli varmaan tosi fiksua rasittaa sitä eilen noin paljon mutta kun aurinko paistoi ja oli kivaa! Ja minähän en tosiaan ole mikään malliesimerkki mitä tulee terveeseen järkeen...

Joten ehkä tämä taas tästä: koipi perkele paranee ja pystyn ehkä olemaan jotenkuten ahmimatta jos vaan pidän itseni muuten toimeliaana. Tänään ajattelin mennä jopa kouluun. Ja ainoa tavoite on taas olla ahmimatta. Ei pitäisi olla liian vaativaa. Très bien...