N kokkasi eilen illalla. Marinoituja kanankoipia pannulla. Koko keittiö on siis kananrasvan peitossa. Lisäksi jääkaapissa on nyt sitten avonainen kanapaketti (sekä avonainen majoneesisalattipurkki, uusi leipäpussi taas kiinni takaseinässä sekä se haiseva tonnikalapurkki eli mukava bakteericocktail). Siis meidän YHTEISESSÄ jääkaapissa. Oksettavaa. Pitää varmaan pestä omat ruuat vimillä ennen kun uskaltaa pistää niitä suuhunsa. Voisi helvetti omat jälkensä siivota ja korjata pois pilaantuvat ruuat.

Ja opetella kierrättämään. Tai edes käyttämään roskapussia. N oli myös viskonut roskansa tällä kertaa suoraan tiskialtaan alakaappiin missä roskis ja komposti siis on. Sinne lattialle vaan, kuivuneet hesen ranskikset ja kananluut ja homehtuneet leivät. Ne mun oli pakko siivota pois, oli liian yököttävää. Totta puhuen teki mieli lähinnä levitellä ne sen huoneeseen, ihan vaan kostoksi.

Vihaan siivota toisten sotkuja, mutta mitä mulla on vaihtoehtona? Elää ja laittaa ruokaa paskan keskellä ja kuolla ruokamyrkytykseen (tai sitä ennen vitutukseen). Mä en ole itsekään mikään himosiivooja tai sairaalloisen siisti, mutta saastainen jääkaappi ja haisevat roskat missä sattuu menee jo yli. Ihan itkettää, kun ei ole rahaa yksiöön.