Tänään on ollut Oikein Hyvä Päivä - ohhoh, onpas harvinainen lause tässä blogissa. Kirjoitan ylös vihkoon päivän syömiset tavallisella mustekynällä ja liikunnat vihreällä (ajattelin myös joskus laittaa ahminnat punaisella, vähän niinkuin joku järjen jättiläinen suunnitteli liikennevalomerkkejä terveelliseen ja epäterveelliseen ruokaan kaupassa vai oliko kenties niin, että niin on jo tehty jossain brittimarketeissa, no jaa googlettamallahan sen saisi selville) ja tänään vihreää on enemmän kuin sinistä ja yleensä aina kun niin käy, päivä on ollut Hyvä koska olen pysynyt liikeellä (=erossa jääkaapista) koko ajan.

Tänään kävin kaksi kertaa lenkillä plus ajelin päämäärättömästi pikkukatuja kaupungilla ja kuolasin ihania puutaloja ja vanhoja kerrostaloja. Uusin asumiseen liittyvä tavoitteeni on, että seuraavassa asunnossani ikkunat aukeavat ulospäin.

Taisin siivotakin, ohhoh. Laura panostaa.

Ostin myös mekon. Tummansinisen (jipii alan ostaa aina sen saman mustan tilalle muitakin värejä) samettisen minimekon. Siis sellaisen SIIVON minimekon jota voi käyttää koulussakin. Se on suloinen. Kertakaikkiaan suloinen. TYTTÖMÄINEN jopa. Heh. Teltahko, mutta siis sillä tavalla, että se ei ole mikään läskirytky. SULOINEN.

Huomenna ainoa tavoitteeni on olla ahmimatta - tämä puolestaan on varmaan blogini useimmin toistuva lause nykyään.