Sitä tämä taas vähän muistuttaa, syöksykierrettä, vuoristorataa, jotain epämääräistä missä on kova vauhti ja josta ei pääse pois. Maanantaista lähtien meno on mennyt joka päivä huonommaksi, asteittain, ja tänään sitten ahmin ja lintsasin. Lintsasin. Ensimmäistä kertaa uudessa koulussa ja en tiedä mitä sanoa. En kuitenkaan lintsannut siksi että ahmin - pikemminkin ahmin siksi että lintsasin. Tyhmää mutta niin totta.

En tiedä mitä kirjoittaa, muuta kuin että huomenna yritän TAAS koota itsekunnioitukseni rippuset ja saada edes vähän tolkkua tähän kuvioon. Nukun huonosti, syön erittäin huonosti ja lisäksi stressaan ihan kamalasti koulun takia - tehtävät kasautuu eikä kaikkea uutta ehdi omaksua vaikka istun kirja kourassa tai koneella illat läpeensä. Hyvä juttu tässä on kyllä se, että oikeasti minua kiinnostaa tämä uusi alani niin paljon, että yritän innoissani ahnehtia liian suuria tietomääriä lukemalla puoleenyöhön asti - vaikka se kostautuukin seuraavana aamuna. Minä olen kiinnostunut jostain! Hip hei. Eli jos oppisin organisoimaan vähän paremmin, sekä ruoka/nukkumis- että opiskelupuolta niin kaikki olisi ok.

Ainakin uskottelen taas niin.

Vaikka tavallaan ihan hyödytöntä edes uskotella, minusta ei saa kuuna päivänä tarpeeksi organisoitunutta ihmistä.

Olen lihonut ihan valtavasti viime viikon plus tämän viikon emämunausputkesta (luojan kiitos en ole edelleenkään ostanut sitä vaakaa). En muista milloin viimeeksi olisin ollut yhtä tuhdissa kunnossa -varmaan joskus keväällä. Tänä kesänä, toisin kuin edellisenä, pikemminkin laihduin töiden takia vaikka söinkin kuin hevonen (söin ainoastaan irtokarkkia vähemmän kuin edelliskesänä). Nyt syön edelleen kuin hevonen ja sen seurauksena muistutan ähkyn saanutta paksua, lyhytkoipista ja notkoselkäistä pikku ponia. Aika uskomatonta miten noin viikossa voikin lihota paljon.

Olen aika välinpitämätön tällä hetkellä. Koko viikon ollut tosi flegmaattinen olo. Ehkä se johtuu huonosti nukkumisesta - mikä taas johtuu huonosti syömisestä. Ja tässä taas tämä sama noidankehä josta yritän pyristellä ulos - siis huomenna.