Arvatkaa mitä tein? Hihih. Nyt se sitten tapahtui: the repsu. Kiskaisin huiviini juuri paria grammaa vajaan yhden kilon (1 kg = 1000 g) irtokarkkia. Lisäksi ne pari ruispalaa pakkasesta kinkulla ja kurkulla. Niin ja sitten lintsasin. Ja huomenna on tunnit peruttu, jeeeee, joten voin hyvällä omallatunnolla rypeä sokeripöhnässäni ja vatsassa vellovassa "kohta tämä tyttö kippaa" -olossani kooooko ihanan päivän.

Ei vaan nämä privaattikemut oli tämän viikon karkkipäivä ja huomenna olen taas ihan kunnolla. Tai ainakin yritys on kova. Huono olo alkaa pukkaamaan pikkuhiljaa, joten huomenna voisi todella jopa tehdä mieli olla kiltti tyttö. Jumankauta, kilo karkkia. Käsi pystyyn kuka muu pystyy samaan oksentamatta (hahah, korjaus: oksentamatta tahtomattaan)? Ja taas sama vanha virsi: kun on vuosikausia väärinkäyttänyt marketin irtokarkkivalikoimaa, ei se maistu enää yhtään millekään. Sama kuin vanhaa sukkaa jäystäisi. Olisin melkein voinut lopettaa puolessa välissä TAI fiksumpaa olisi tietysti ollut ostaa puolet vähemmän. Ahneus vain iskee aina sen kauhan kanssa - ja kassalla hävettää ja kotona kaduttaa. Valitsin tarkoituksella sellaisen kassatädin, joka oli vanha ja lihava. Hyhhyh minua.

Ehdin jo melkein tottua ahmimattomuuteen tässä alkuviikon aikana - tämähän oli tämän viikon ensimmäinen iso repsu (niin ja tänään on torstai...). Tänään oli oikein normaali päivä koulussa. Söin jopa lounaan, sikamaisen rasvaista kastiketta ja valkeaa riisiä ja perunasalaattia, ilman että pasmat olisi menneet yhtään sekaisin. (Miksi koulussa muuten on aina tarjolla vain valkeaa pastaa/riisiä vaikka täysjyvä on suunnilleen samanhintaista?) Housutkin menee edes jotenkuten jalkaan ja vatsa tuntuu (ei se silti ole) littanammalle. On paljon kivempaa tuntea itsensä laihaksi kuin lohduttaa itseään karkilla, vaikka paskoina hetkinä tuntuukin olevan ihan päinvastaista mieltä. Voisihan sitä aina lohduttaa itseään suklaalevyn sijasta ajatuksella, miten hyvin housut istuu kunhan vaan jaksaa inttää itselleen vastaan että ei ei ei karkkia.

Tänään yritän ottaa kaiken irti tästä sokerin aiheuttamasta hypermaanisuudestani ja tiskata ja siivota ja tehdä läksyjä jotta viikonloppuna voin sitten tehdä jotain muutakin kuin istua koneella ja tuskailla tulevien tenttien kanssa.

Ja huomenna olen sitten ihan kunnolla KUNNOLLA.

Hihih.