Lievä kofeiiniyliannos vissiin. Luultavasti en tule saamaan unta koko yönä. Hei, tästähän voisi tulla uusi addiktio: päiväkahvikännit (juon kahvia niin harvoin että jo kupillisesta tulee IHANAN aktiivinen olo, ihan niinkuin parista tequilasta tai jättisäkistä irtokarkkeja). Jos asiaa miettii laihduttamisen kannalta, on kahvi myös täydellistä pienen "high":n hankkimiseen. Voilà, ja mistään ei siis tarvitse luopua.

Eilen kun oikeen kiroilin sitä miten housut puristaa ja naama pöhöttää, niin tänään ilokseni huomasin että hyvin nukutun yön jälkeen olo oli mainio. Housut EI puristanut ja naamakin näytti suht normaalille. Eli jatkan sittekin ei-ahmimislinjalla. Nytkään ei tee edes mieli ahmia. Lisää kahvia vain. Oi luoja, riippuvuudesta toiseen, tässä taas nähdään miten potentiaalinen narkkari olisin. Mutta siis. Hyvin menee ja en halua pilata kotiinmenoa ahmimalla itseäni porsaskuntoon ennen sitä (vielähän tässä mainiosti ehtisi NOLLATA tilanteen, hah). Tavoite on myöskin olla ahmimatta kotona. Ja sen jälkeen. Ja koko loppuelämäni.

Tämän päivän se allekirjoittaneen henkilöllisyyden paljastumista uhkaava juttukin meni ihan hyvin. Ja kouluesitelmä myös ihan suht ookoosti. Huomenna toinen esitelmä plus sen suosikkiopeni tunti. En halua ahmia. Ainakaan järjellä ajateltuna.

Tänään valmistauduin esitelmään menemällä kahvilaan syömään kakkua ja juomaan kahvia (siitä siis tämä kahvikänni plus toisesta kupista siellä "jutussa" äsken). Teen niin aina. Istun kahvilassa pitkään, kirjoitan päiväkirjaa tai luen kirjaa ja syön aina kakkua (siis nimenomaan kakkua koska pullassa ei ole mitään glamouria, haha) haarukalla. Ihan yksin, se on minun salainen pieni nautintoni. En stressaa edes siitä kakusta. Ja niin sen pitääkin mennä. Ihan sama onko siinä siivussa 5 vai 500 kaloria (lähemmäksi 500, haha) koska en minä halua olla niuho joka ei voi unohtaa syömistään edes hetkeksi. Minä haluan olla normaali, syödä perstuntumalla kuten olen ennenkin syönyt. En halua olla luuranko enkä pontso vaan  minä, n o r m a a l i . Ihan tavallinen riittäisi mainiosti tässä asiassa vaikkei sitten missään muussa.