Heippa taas kaikille ja eniten itselleni. Päätin nääs taas aloittaa uuden elämän huomenaamulla koska edellinen joka kesti... ööööh... noloa myöntää mutta vajaan neljä päivää (älkääkä edes yrittäkö laskea monta uutta elämää olen ehtinyt aloittaa ja lopettaa siitä kun aloitin bloggaamisen puhumattakaan ajasta ennen sitä).

Päivän biisi siis on Snow Patrolin Chocolate. Ja Ranska sai uuden presidentin. Félicitations vaan... Mokomakin oikeisto-sanonko-mikä. Tänään söin karkkia. Oli niin kamalat menkkakivut että oli pakko ostaa. Seli seli. Alan kyllästyä Prisman Candy Kingiin joten tällä kertaa ostin Citymarketin Karkkikatua (vanha kunnon karkkikunkku on silti enemmän minun makuuni, paitsi että Makuuni on kaikkein paras mutta KALLEIN). Eläköön markettien kesän sunnuntaiaukioloajat.

Tänään luin pitkästä aikaa oikein kunnon roskaromaania, Anthony Cappellan Ruokaa Amore. Siinä päähenkilö (joka sattuu olemaan samanniminen kuin minä) on nätti ja LAIHA ja sillä on "hunajanruskeat sääret" ja "litteä maha" ja "vaalea hiuspörrö" ja sitten se harrastaa villiä seksiä roomalaisen adoniksen kanssa. Hohhoijaa, muistin taas miksen yleensä lue tommoista scheissea.

Voi että tämä Snow Patrol on ihana. Sisko lupasi polttaa minulle koko cd:n. Odotan innolla.

Odotan innolla myös huomisaamua, itse asiassa en malttaisi edes mennä nukkumaan (jättisokerilastilla ei teitenkään ole mitään tekemistä yliaktiivisuuteni kanssa, ehei), koska uskottelen naiivisti itselleni että tämä "uusi elämä" on aamulla jotenkin mystisesti alkanut itsestään ja huomisesta lähtien kaikki sujuu kuin tanssi, koska vaan satuin PÄÄTTÄMÄÄN että nyt loppuu tämä vanha paska ups kakka. Typerää, mutta näin uskottelen itselleni noin sata kertaa viikossa...