Ehdin jo vähän aikaa luulla, että alkaisi pikkuhiljaa mennä vähän paremmin. No okei okei ei saa lannistua pikku (hehe, "pikku") takaiskusta eli siitä että tällä hetkellä vedän karkkia kaksin käsin ja kaikki kouluhommat on taas ihan levällään ja ahdistaa niin perkeleesti (ja tämä karkinmättäminen ei varsinaisesti auta asiaa).

Tyhmintä tässä on se, ettei minun edes yhtään tee mieli syödä tätä karkkia. Perjantaina minulla oli "luvallinen" karkkipäivä - yritän taas sitä kerran viikossa periaatetta, ja se toimisi jos siis toimisi - joten ei tämä edes maistu miltään ja kohta tulee takuuvarmasti huono olo. Miksi minä sitten syön? Koska ahdistaa, ja ahdistaa sekin että meni melkein tunnin palkka (no tänään oli sunnuntai joten tuplapalkka joten siis puolen tunnin) pelkkään mässyyn, joten kuurasin siis melkein pari huonetta (nojaa minä en kyllä onnistu siivoamaan 3,5 huonetta tunnissa kuten tavoite olisi) ihan turhaan. Ja tämä siis kertoo enemmän minun karkkipussini koosta kuin palkastani.

Tänä viikonloppuna töissä oli kyllä ihan kivaa mutta alkaa tuleva kesä karmia... Kakkavaippoja ja festarivieraita ja kielitaidottomia turisteja ja kakkavaippoja ja kakkavaippoja ja kiljuvia lapsia...

Hyvät hotelliasiakkaat: käyttäkää lasinalusia jos juotte punaviinia, opetelkaa tähtäämään vessa-asioilla, jättäkää koiranne ja mieluiten myös lapsenne vaikka mummon luokse hoitoon, älkää värjätkö tukkaannne/ levittäkö itseruskettavia voiteita hotellihuoneessa/ oksentakaa pyttyyn EI lavuaariin (menee tukkoon), älkää keittäkö nuudeleita huoneessa (lähinnä kiinalaiset), laittakaa oveen ei saa häiritä lappu jos ette halua että häiritään, älkää heittäkö purkkaa lattialle älkääkä märkiä pyyhkeitä sänkyyn, syökää Hesburger-aterianne ravintolassa tai laittakaa ainakin roskat roskikseen EI huoneen lattialle (ainakaan ketsuppia), älkää tuoko aamiaiselta ruokaa huoneeseen tai tehkää ainakin ruoantähteille sama kuin Hesen jämillekin, lähtiessänne jättäkää avain respaan EI huoneeseen (meidän täytyy muun kiireen keskellä juosta viemään ne sinne) ja OPETELKAA VETÄMÄÄN VESSA jos ette sitä vielä osaa.

Ja te, jotka käytätte huoneesta joka ikisen varatyynyn, -pyyhkeen ja -peiton, kaiken vessapaperin plus vararullan, käsisaippuan, shampoon, muistilehtiöpaperin ja mustekynän musteen plus varastatte mukaanne henkarit, tuulettimen, puhelinluettelon ja hiustenkuivaajan, painukaan takaisin sinne pizza rax- tyylisiin syö niin paljon kuin haluat- ravintoloihin. Hotelli ei ole mikään buffet vaikka toki kaikkea saa käyttää.