Joo tämä on taas ollut niin maanantai koko päivä että. Vapaapäivä. Helvetti. Mieluummin olisin vaikka töissä. En jaksa itseäni tänään. Lenkillä kävin ja ahmin pikkuisen, siinä se. Nyt makaan sängyllä ja perse leviää. Levitköön saatana. Maailman huonoin selitys: kun kerran läski olen niin eipä lisä enää missään näy. Metsään meni: näkyy se, ja vitutuksen määrä korreloi (onko oikea termi, olen aina ollut surkea matikassa PAITSI yo-kirjoituksissa joissa tempaisin tuurilla eximian) lisääntyvän läskimäärän kanssa. Olen lihonut ihan SUUNNATTOMASTI pelkästään viikonlopun aikana. Jos minulla olisi vaaka ja hyppäisin sille nyt, pillahtaisin varmasti itkuun luvun nähdessäni. Joten onneksi en semmoista vehjettä omista. Tieto lisää tuskaa. Paitsi ettei tässä mitään vaakaa tarvita sanomaan että olen LÄSKI.

Ja niin, siis ahmin. Hohhoijaa. Hippa-Heikin laiva lähti ja Lauralta jäi aivot rannalle. Siis sen jälkeen kun hotkin eilen taas melkein kilon karkkia, varmaan toisen mokoman perunoita (saatanan potut, heittäisin roskiin jos kehtaisin mutta ne varmasti kummittelisivat huonossa omassatunnossani koko loppuikäni, äitini ja isäni vaivalla viljelemät luomuperunat omasta maasta, raahattu bussilla toiselle puolelle Suomea tyttärelle joka ahmisi vaikka vanhat kenkänsä eli siis helmiä sioille ja kaiken lisäksi silläkin hetkellä Afrikan lapset kuolevat nälkään ja kärpäset lentää niiden silmiin), sekä kaikkea muuta pientä irtainta, ahmin tänäänkin. Siis mitä helvettiä?!?

Taidan heittää pyyhkeen kehään ja kirveen kaivoon ja lusikan nurkkaan ja ainakin ne pottujen rippeet helkkariin jääkaapistani vaikka sen takia käristyisinkin helvetin tulessa seuraavat tuhat vuotta. *Vetää peiton korviin (mutta kohta heittää sen lattialle koska on niin hiki) ja kääntää kylkeä niin vauhdikkaasti että vatsa senkun hölskähtää vieressä. (Lenkin jälkeen kömmin siis takaisin sänkyyn koska koko tämä päivä on ihan maanantaikappale.)