VAROITUS: Sisältää kolme paska-sanaa ja kaksi helvetti-sanaa.

Tänään taas tällainen päivä. Kello tulee kohta neljä enkä ole edelleenkään noussut sängystä. Ei kai se enää tässä vaiheessa kannatakaan. Kämppis katsoo minua kuin halpaa makkaraa kun kuljen koko päivän pyjamassa ja mätän irtokarkkia. Paskanko väliä. Ärsyttää kun se on niin helvetin tervehenkinen.

Sisko soitti ja valitettiin oikeen kunnolla. Naapuritkin tuijotti, kun menin urputtamaan puhelimeen pihalle pyjamassa, ei täällä sisällä viitsi edes yrittää jutella, kun toi kämppis kuuntelee korvat höröllä ja paheksuu koko ajan. Tahtoo oman kämpän!!!

Sain sentään sen henkilökohtaisen opintosuunnitelman tehtyä ja palautettua. Paskahan siitä tuli mutta mitä muuta voi odottaa kun tuhraa sitä itku kurkussa viimeisenä iltana. Tosin läksin sitten vielä baariin illalla, paskanko väliä silläkään, lyödään läskiksi kaikki kun kerran aloitettiin.

Kamalaa valitusta, melkein kuin jotain teiniangstia, voi hyvät hevoset. Välillä en usko itsekään että olen 21-vuotias.

Nyt yritän tehdä yhtä koulujuttua, joka sekin pitää palauttaa huomenna. Mikä helvetti minuun on mennyt kun en saa enää mitään ajoissa valmiiksi? Pitääkö aina lykätä kaikkea viimeiseen hetkeen. Parasta olisi varmaan lähteä ulos vähäksi aikaa. Lenkille, hehehe, sunnuntainkin lenkki päättyi karkkikauppaan.

Huomenna aloitan taas uuden elämän, sillä tässä mielentilassa ei voi muuta kuin rypeä ja rypeä ja rypeä niin syvällä pohjamudissa ettei siitä noin vain ylös pääse. Aamulla aion PÄÄTTÄÄ olla iloinen.