Ei helvetti että taas painaa ja ahdistaa. Söin aivan tolkuttoman annoksen lohikiusausta, oi että oli hyvää, itsetekemää oikeen, mutta se siitä oikeaoppisesta ruokailusta sitten. Pystyn ahmimaan vissiin vaikka pieniä kiviä. Eihän tuo nyt edes vaarallista loppupeleissä ollut, kunnon ruokaa ja suht kevyttä, mutta inhottavinta tässä on se, että tuon lipsahduksen takia suunnittelen nyt kunnon sikailuiltaa kun huomenna ei ole edes koulua ja S sairastui ja perui, joten minulla ei ole mitään, mikä pidättelisi hankkimasta mieletöntä karkkipöhöä koko viikonlopuksi.

Enkä kestä tuota ilmaa. Eikö saatana voi olla JOKO lunta ja kylmää TAI ei lunta ja lämmintä. Tiedäntiedäntiedän, ihan turha valittaa tämmöistä ja vielä kun kaikille keli on sama, mutta ihan itkettää kun on niin ankeaa ja harmaata. Tämä on varmaan Suomen ainoa kaupunki, jossa tulee ja sataa joka suunnasta taukoamatta, ja jossa on ihan sama mitä vetää aamulla päälle kun kastuu ja palelee joka tapauksessa. Huomenna taidan lähteä bikineissä, eipä ainakaan tarvitse koulussa viritellä varavaatteiden varavaatteita pattereille kuivamaan (siis jotta ne voisivat kastua kotimatkalla uudelleen). Tahtoo kotiin. Siellä on ainakin vähän miellyttävämpi ilmasto. Oikea talvi, tai ainakin parempi kuin tämä saatanan jatkuva räntäpaska. Huh.

Jaahas jaahas, tänään todella paha vitutuspäivä. Ehkä paras vaan purkaa se tänne ja virittää sitten tekohymy naamalle loppupäiväksi. Inhoan myös kahdeksan aamuja. Tänään oli koko lukuvuoden (siis syksy mukaanlukien) ensimmäinen sellainen, ja tuotti kovaa tuskaa nousta ylös ja potkia itsensä ulos - varsinkin kun ilma oli mitä oli ja pimeää ja liukastakin vielä. Päivän toinen tunti alkaakin vasta neljältä, joten tulin välillä kotiin tekemään espanjan läksyjä. Kohta pitäisi taas lähteä, ja ajattelin, että uskaltaisikohan sitä ottaa pyörän kun ei yhtään huvita enää toista kertaa kävellä. Toisaalta vituttaa niin se lohikiusaus, että reipas kävely olisi varmaan ihan paikallaan.