A niinkuin apina joka ei vienyt sitä roskapussia joten minä vein sen.

A niinkuin järjetön ahminta millä yritin taas lohduttaa itseäni kun on niin surkea elämä. No lohduttiko? Eipä tietenkään ja nyt elämäni tuntuu entistäkin surkeammalta. Kai tiedän olevani edes elossa tällä tavalla tai jotain muuta yhtä älyvapaata.

A niinkuin Aku Ankka jota luin ahmiessani koska ahmiessa laittaa aina muutenkin aivot narikkaan mutta tarvitsee kuitenkin jonkun tekosyyn koska ei jotenkin vielä kehtaa vetää himossaan säkillistä karkkia ulko-ovella seisovilteen.

H niinkuin huominen jolloin aloitan taas uuden elämän.

I niinkuin irtokarkki joka siis toimi lohdutusvälineenä joka ei siis edes lopunperin toiminut. Menin sinne toiseen hyvään karkkikauppaan koska yksi työkaveri läksi samaan aikaan kotiin enkä kehdannut rynnätä oikopäätä alakerran karkkikauppaan.

K niinkuin koulu jota ei ole huomenna.

P niinkuin pilkut joita en näköjään osaa laittaa tekstiini. Terveisiä yläasteen äikänopelle: "sivulause erotetaan päälauseesta AINA pilkulla", tulee selkäytimestä mutta paha vaan kun en ikinä muista sitä käytännössä.

P niinkuin pääsiäinen joka vihdoin on ohi jotta on mukamas helpompi aloittaa se Uusi Elämä.

R niinkuin rairuoho joka sekin petturi otti ja kuoli.

S niinkuin silmälasit joita minulla ei näköjään ole päässäni vaikka pitäisi koska muuten tulee päänsärky ja sokeus ja kaihi ja pullistuma ja kihti ja kuppa ja lavantauti ja ripuli.

S niinkuin silmälasit jotka vihdoin löysin.

S niinkuin suunnitelma mennä nyhertämään tekoitkua (tai oikeata jos oikein huono päivä sattuu) sinne opiskelija-asuntosäätiölle koska tätä ei vaan kertakaikkiaan enää kestä.

T niinkuin töissä missä jatkoin siitä mihin eilen jäin eli kuurasin lattiasta kattoon niitä pikku sikojen huoneita ja missä maalasin kauhukuvia seinälle millaista jälkeä nuo junnupelaajat tekevät kymmenen vuoden päästä hotelleissa jos ne onnistuvat pistämään joka paikan päreiksi jo lapsina ja missä päätin taas noin sadannen kerran olla itse koskaan hankkimatta lapsia tai ainakin antaa niille kunnon selkäsaunan jos ikinä saisin ne kiinni jättämästä hotellihuonetta tuohon kuntoon ja missä kärsivällisyyteni TODELLA loppui siinä vaiheessa kun keksinmurut sekä tahmeat karkit tukkivat imurin ja kun joku pikku idiootti oli kussut vessan nurkkaan ja maalannut huoneen ulko-oven hammastahnalla.