Ostin Candy Kingiä, hihhih. Koko päivä meni hyvistä suunnitelmista huolimatta niin perseelleen, että ehkä tämä katastrofi oli odotettavissa. Tavoitteet ja niiden toteutuminen: ahmin ja nyyssötin kotona koko päivän, no sain sentään sen paskacommentairen valmiiksi sekä pari muuta työtä, eli tulos pyöreä nolla ja yritys myös.

Ajattelin uutta strategiaa. Koska minunlaiselle itsekurittomalle kauhukakaralle on näköjään ylivoimaisen vaikeaa olla edes paria päivää ahmimatta, etenen asteittain. Nyt olin kolme päivää ahmimattta. Seuraavaksi yritän neljää, sitten viittä, kuutta, seittämää ja niin edelleen. Eli seuraavan kerran "saan" ahmia ensi tiistaina (paitsi että tiistai-iltaisin ei tee mieli melkein ikinä ahmia koska keskiviikko on kouluviikon ainoa kiva päivä ja sitä ei halua pilata karkinähmimispöhöllä, tant mieux).

Tai, voisi vaikeuttaa tilannetta, ja TUPLATA aina ahmimattomuuspäivät. Eli nyt olisin ahmimatta 2 X 3 päivää eli kuusi, sitten 2 X 6 eli kaksitoista ja siitä eteenpäin, edellyttäen tietysti että kanssa on ahmimatta. Luulen, että en pystyisi.

Tai, mitä jos olisin ahmimatta ihan kokoaan ilman typeriä sääntöjä ja laskukaavoja? Ihan niinkuin normaalit ihmiset joka päivä. Olisiko mitä? Olisiko? (*Ravistelisi itseään jos saisi kunnon otteen läskimakkaroista.)

Kun vaan pääsisi tästä ahmimisesta eroon. Karkkia ja muita herkkuja aion syödä loppuikäni, minusta ei ikinä tule mitään fanaatikkoa, mutta kun en vaan junttaisi mitä tahansa ruokaa turpaani tällä sairaalloisella tavalla. Tänäkin iltana vaan ajoin päättäväisesti pyörällä kauppaan ja lastasin karkkia pussiin aikomuksenani mättää ne salamannopeasti kitaani ilman mitään nautintoa. Jos jollain oikeasti on hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea kokemusta samoista ongelmista eroonpääsystä, niin odottelen täällä korvat höröllä. Vaikka kyllä minä nämä jutut teoriassa tiedän, käytäntö vaan on ihan eri asia...