Vanha kunnon ahmimiskohtaus. Hetken mielijohteesta kauppaan ja kori täyteen mässyä ja pikavauhtia kaikki turpaan ja nyt paniikki. Positiivista sinänsä, että tällaiset kohtaukset jotka olivat lähestulkoon jokapäiväisiä vielä viime kesänä, havahduttavat minut nykyään tällä tavalla ja luultavasti huomenna lasken taas kaloreita salaatinlehdistäkin. Mutta pitikö silti...

Muutenkin majailen taas överiosastolla. Joko menee yli syömisessä tai sen välttelemisessä, samoin liikunnassa. Kaikessa. Tuntuu etten millään löydä takaisin normaaliin, vaikka periaatteessa tiedän kyllä miten pitäisi olla ja elää. Päivät tuntuvat loputtoman pitkille koska koulua on niin vähän. Jää liikaa aikaa mällätä tätä ongelmaa. Ei ole normaalia käydä lenkillä viittä kertaa päivässä yhden puurolautasellisen voimalla, en minä halua olla sellainen voi hyvät hevoset! Missä vaiheessa kadotin itseni näin täydellisesti?

Lisäksi olen joko tulossa kipeäksi tai sitten kyseessä on "vain" massiivinen siitepölykauden alkuparaati. Toivon ja rukoilen ensimmäistä vaihtoehtoa sillä jos koko kevät tulee olemaan tätä, voisin vetää itseni kiikkuun saman tien. Stressi pahentaa mutta vitullako stressin saa pois?

Tänään ei vissiin olisi kannattanut taaskaan herätä joten taidanpa käydä nukkumaan.