Ahmin. Ahmin hirvittävän määrän irtokarkkia sairaalloisen nopeaan tahtiin. Tänään on syömiset menneet niin päin persettä, että jos joku hannapartanen näkisi minun ruokapäiväkirjan niin saisi varmaan sydärin. Olen ongelmatapaus. Iso lihava itsepäinen ongelmatapaus. En jaksa edes luvata aloittavani huomenna kunnon elämää, koska en ole ollenkaan varma että jaksanko edes herätä aamulla. Vituttaa ja masentaa ja kaduttaa ja vituttaa ja vituttaa ja vituttaa olla tämmöinen ihrakasa ilman minkäänlaista vähäisintäkään itsekuria.

Tänään olin töissä. Ei minun pitänyt, mutta aamulla soitettiin enkä kehdannut kieltäytyäkään ja sitä paitsi eipä lisäraha nyt pahaa tee ja mitähän olisin tehnyt kotona, kuunnellut kun K leipoo ja Y hinkkaa itseään taas koko päivän. Vaikka juuri töiden jälkeen ahmimishimo on aina pahimmillaan, olisin varmasti ahminut jossain vaiheessa myös täällä kotona, joten ei tuo töihin joutuminen niin harmita, paitsi että oli kyllä taas niin oksettavan likaisia huoneita ja idioottimaisia ihmisiä että kylmät väreet kulkee selkää pitkin kun ajattelenkin, miten siellä taas pitää hikoilla koko kesä jotta voi maksaa vuokran jotta voi asua tuon kusipää-apinan kanssa (K siis lähtee pois kesäksi). Huoh.

Jos siivoojilta kysyttäisiin, hotellin ovella voisi olla vahdit vahtimassa, jottei huoneisiin vietäisi ruokaa. Kebab/nakkikioski/heseruoka on pahinta. Ensinnäkin se löyhkä tarttuu tekstiileihin eikä tuulettaminen auta melkein yhtään. Toiseksi, ketsuppia ja kastiketta ja lutsaantuneita ranskalaisia ja ties mitä soosia on AINA pöydillä, sängyssä, lattialla ja ties missä varsinkin jos annosta on kauhottu suuhun pienessä tai vähän isommassa pöhnässä. Voisiko joku alkaa kehitellä aikuisten ruokalappuja tai voisiko nämä siat pistää itse vaikkapa öööh NUOLEMAAN kastiketahransa lattialta tai edes syömään annoksensa loppuun. Ja roskiahan ei tietenkään voi laittaa roskiseen.

Toinen oppitunnin paikka asiakkaille olisi ei saa häiritä/siivous please - lappujen käyttö. Ne ovat näkyvällä paikalla heti ovensuussa joten olisiko niin helvetin vaikeaa livauttaa se kyltti siihen ovenkahvaan. Tänään olin työkaverini kanssa juuri siivoamassa erästä tällaista huonetta jossa joku vielä asui, kun tämä joku asukas (suunnilleen ikäiseni vimpan päälle tällätty ruotsalainen tai norjalainen blondi) sattui tulemaan paikalla. Ei tervehdystä, pelkkä ylimielinen mulkaisu. Kysyimme tarvitseeko siivousta (olimme vasta aloittelemassa ja huone oli suhteellisen siisti) ja saimme vastaukseksi jonkinlaista epämääräistä muminaa jonka sitten tulkitsimme myöntäväksi vastaukseksi koska tämä nainen siirtyi käytävän puolelle. Paikaltaan oven suusta nainen sitten katseli meitä kuin halpaa makkaraa ja kun läksimme, ei voinut edes kiitosta mutista. Jos ei tarvitse siivousta niin sitten voi laittaa sen perhanan lapun oveen. Ja jos tarvitsee, niin sitten ei tule kyttäämään toisten työtä. Ja vaikka olenkin "pelkkä" siivooja, ei se tee minusta alempiarvoista ihmistä. Että jotkut ihmiset sitten osaavat.

K repäisi tänä iltana pesemällä pyykkiä iltapalansa jälkeen. Voi että elämä voikin olla jännää.