Tämä päivä menee kastiin "ihan ok" eli euro kilahtaa purkkiin vaikkei tämä nyt vielä sitä minun Uutta Mainiota Elämääni edes lähentele. Tein mahtavan hyvää ratatouillea ja kalaa sen kanssa (se kala ei ollut mahtavan hyvää mutta minkäs sille voi kun ei osaa kokata niin ei osaa, sitä paitsi eikö se ole jo ihan hyvin kun edes toinen onnistuu) ja söin ihan normaalin annoksen ja iltaruualla myös ja nyt mietin että onko pakko syödä vielä iltapalakin kun jos herää yöllä nälkään niin ei ole kivaa MUTTA jokainen kontakti ruuan kanssa tietää lisäriskiä ahmia.

Ostin tänään uudet lenkkarit ja ne on superhienot markettikamaksi. Ja testasin niitä heti iltapäivällä ja törmäsin matkalla söpöön ranskisopeeni. Ja minulla oli ne nolommat mummotuulipuvunhousut jalassa. Mutta lenkkarit toimi hyvin ja siinäpä tuli se päivän köpöttelyliikunta-annoskin sitä euroa varten kasattua. Ja huomenna sitä ranskisopea. Toivottavasti sillä on huono kasvomuisti ja vielä huonompi vaatemuisti. Nojaa ihan kuin jotain opettajaa muka kiinnostaisi minun kulahtaneet lenkkipöksyni, haha.

Marketissa (ajoin pyörällä Citymarketiin asti ja oli ihanaa pyöräillä pitkästä aikaa kunnolla, tosin takamus on kyllä äkkiseltään vähän eri mieltä) niin siis siellä marketissa katsastin totta kai myös irtokarkkihyllyn - parantumaton sokeririippuvainen kun olen. Oivoi sieltäpä ostakin seuraavan kerran, siis joskus HAMASSA TULEVAISUUDESSA. Alan oikeasti kyllästyä poikaystävääni karkkikuninkaaseen joten taidanpa siirtyä karkkikadulle. Siis sitten joskus kun saan pitää karkkipäivän. Ei ahmimispäivää vaan rehellisen karkkipäivän. *Kuolaa.

Nyt kai sitä iltapalaa...

K on tiskannut taas varmaan tunnin yhtä makaronilaatikkovuokaa. Menen kohta itse turauttamaan sille pesuainetta. Lähtisi lika huomattavasti nopeammin ja vähemmällä vaivalla, ei kai kukaan saa uunissa muhinutta vuokaa puhtaaksi pyhällä ekohengellä.