Syö kuin syöttösika.

Syö kuin virtahepo tiineenä.

Syö kuin talon riskein renki.

Syö kuin susi ja paskantaa kuin paha henki.

Syö kuin puolisilmä karhu.

Syö kuin pirun vaihtama lapsi.

Tässä taas vertailusanakirjasta...

Olin tyhmä tyhmä tyhmä ja ostin "viikonlopuksi" makaronipussin. Ja söin sen siis heti, puoliraakana sitruunapippurin ja öljyn kera. Nam. Mutta pahaa mahalle, yöllä hikoilen taas jossain suolisolmussa jollen älyä nyt  juoda kuin kameli. Pasta on näköjään yksi pahimmista a-kohtauksen aiheuttajista ja menee siis elovenan ja candykingin seuraan definitely no no no -listalle.

Vituttaa, totta kai. Varsinkin kuin vetäisin sen pastapussin lisäksi kuivattuja hedelmiä PALJON sekä kattilallisen kaalipataa. Voi luoja mahaparkaani. Ihme ellei se tästä halkea. Miten minä kehtaan kaltoinkohdella itseäni näin?

Tänään oli kyllä ihan tyhmä olo koko päivän joten mitä muuta oikeastaan saatoin odottaa. Ostin pillifarkut. Siis alaspäin kapenevat joita käytettiin joskus 80-luvulla ja minä vannoin ettei semmoisia minun jalassa nähdä. No nytpä nähdään. Tai sitten ei jos nuokin "unohtuvat" kaapin pohjalle. Ei mutta täytyy sanoa että se on ihan hienot, tosi hienot itse asiassa. Näyttäisi vaan sata kertaa paremmalle jos olisi vähän laihemmat jalat. Ja niin, ostin myös sen kuminauhan ja sen sijaan että testaisin sitä, mietin että menisinkö ostamaan vielä karkkia tähän päälle kun kerran munasin jo kaiken.

Huokaus.