Eilen käyttäydyin kaikin puolin täydellisen ihmismäisesti. Söin kunnolla, kävin lenkillä, menin kouluun ja olin jopa koulun jälkeen yhden kaverin kanssa kirjastossa! Yhtä uskomatonta kuin se, että olen virallisesti ollut tasan viikon ilman irttareita.

Tosin tänään taidan sitten syödä. En tiedä kannattaako palkita itseään karkittomuudesta karkilla, mutta no, tänään olisi juuri täydellinen karkkipäivä (eli jos ostaisin vain  pienen pussin ja lupaisin itselleni että siitä ala EI morkkista EIKÄ ahmimisputkea). Ja jos nyt aamulla lupaan itselleni, että voin tänään S:n tapaamisen jälkeen syödä niin että taju menee, ei ehkä illalla enää tee edes mieli. Ei tällä nimenomaisella hetkellä sinänsä edes karkita niin paljon kuin voisi, mutta lupaan itselleni varmuuden vuoksi. Heheh, olen kyllä selittelyn maailmanmestari...

Ulkona on TODELLA rasittava ilma. Oikeen tyypillinen tälle vuodelle. Koko tammikuun satoi vettä ja tuuli, nyt sataa lunta/räntää ja tuulee. Tuntuu, etten ikinä sopeudu tähän ilmastoon, kotona on ihan erilaista. Voiko täällä todella aina talvi olla tämmöinen? Nyt aamupäivällä piti mennä lenkille, mutta ei tuonne uskalla nokkaansa pistää kun tuskin pysyy edes pystyssä. Eikä vitutuslenkeistä ole mitään hyötyä, verenpaine vaan nousee kun juoksee pääsemättä eteenpäin karmeassa vastatuulessa naama räässä ja itku kurkussa niin että ainoa hiki joka tulee on tuskanhiki. Ja sitten ärsyyntyneenä koko maailmaan menee ja ostaa vuosisadan ostoskärryllisen mässyä lohdutukseksi. Minulla oli varasuunnitelmana (hehe, kerrankin minulla jopa oli varasuunnitelma) mennä uimahalliin (tänään on "vain" semmoinen puoli-läskipaniikki joten uimapukuun ahtautuminen ei ole ihan mahdoton ajatus) mutta unohdin, että se aukeaa vasta yhdeltätoista enkä siis ehdi sinne ennen S:n luo menoa. Eikä illalla enää huvita.

Eli tänään voisi olla Hyvän Omatunnon Possupäivä. Voisin ostaa sen karkkilastin (kohtuullisen kokoisen), vuokrata pari leffaa ja säästää Hesarin plus pari muuta lehteä illaksi. Ja lauantaina aloittaa surkean elämäni alusta. Eikö minulla todella ole muuta elämää kuin RUOKA??