Tänään on ollut niin tervehenkinen päivä että ihan itseäni ällöttää. Aamulla heräsin oikeen hyvällä mielellä, aloin heti kirjoittamaan yhtä koulujuttua ja söin erittäin terveellisen ja monipuolisen aamiaisen. Iltapäivällä kävin ensin lenkillä ja sitten uimahallissa. Otin nokoset, luin Hesarin, taisin taas opiskella vähän ja kävin ruokakaupassa enkä edes ostanut mässyä vaan paljon vihanneksia ja nyt syön niitä todella mallilaihduttajamaisesti kevyen kermaviilidipin kanssa. Ainoa mitä tänään ahmin (tai no söin ihan liikaa) oli sämpylät, ja nekin omatekemiä porkkana-ruistaikinasta.

Yök yök yök siis, liian mallikelpoista.

Perjantaina saan taas syödä karkkia, ihan rehellistä irtokarkkia niin että maha pullistuu ja napa poksahtaa irti. Eikä se ole ahmimista vaan karkkipäivä. En muista milloin viimeeksi olisin syönyt irtokarkkia, on siitä jo yli viikko aikaa ja se on paljon se. Täytyy kyllä tunnustaa että vaikka tämä päivä on päällisin puolin näyttänyt oikeen mainiolle, karkinhimo on aivan valtava. Siksi lupaan itselleni sikalastin mässyä perjantaina (en kuitenkaan halua karkkikrapulaa keskelle viikkoa kun on taas kaikenlaista missä edellisillan vaniljafudgea röyhtäilemällä ei varsinaisesti anna hyvää kuvaa itsestään), ostan sen jossain vaiheessa kuitenkin joten ehkä parempi rauhoittaa omaatuntoaan tekemällä siitä luvallista. Seli seli.

Tänään uimahallissa näin hassun jutun. Semmoinen keski-ikäinen setä hyppäsi altaaseen (hyppäsi melkein minun niskaani joten siksi jouduin todistamaan tätä tapahtumaa) ja hypätessään otti toisella kädellä nenästä kiinni ja toisella kouraisi kunnon otteen alapäästään. Siis mitä ihmettä? Jos joku tietää tälle selityksen niin valaiskaa ihmeessä minuakin...

Toinen hauska juttu sattui edelliskerralla. Olin juuri pesemässä tukkaani kun joku eläkeläisrouva pyysi lainata minulta suihkusaippuaa tai shampoota vai mitä nyt olikaan koska joku oli varastanut hänen oman toilettipussukkansa. Lainasin totta kai ja jatkoin tukkani hinkkaamista. Sitten tämän rouvan ystäviä tuli siihen ja ne alkoi kovaan ääneen moittia miten NYKYAJAN NUORET on niin epäkohteliaita ja varastaa vielä toisen saippuatkin. Siis hetkinen. Ensinnäkään minua ei tulla koputtelemaan olkapäälle jos olen alasti ja silmät täynnä saippuaa. Toiseksi minä olen nykyajan nuori enkä ainakaan tuossa tilanteessa tippaakaan epäkohtelias. Ja kolmanneksi, kyllä ne mummotkin etuilee ja varastaa ja on töykeitä. Liukenin vähin äänin paikalta ja jätin ne mummot narisemaan keskenään. Pyh, nykyajan vanhukset.