Possu ei tykkää viikonlopuista, koska viikonloppuisin Possu aina porsastelee, paitsi tänä viikonloppuna, paitsi perjantaina. Eilen oli Hyvä Päivä, paitsi että Possu olisi voinut illalla kaluta omaa käsivarttaankin kinuskikastikkeella siveltynä MUTTA luojalle kiitos ja ylistys marketit ei olleet auki, ja Possu oli ennakoinut makeanhimonsa ostamalla jääkaappiin ison pussin porkkanoita ja omenia. Naama venähti kyllä kuin aasilla joka kerta kun Possu kaappiin kurkkasi (voi hyvät hevoset tarvitsiko Possun siellä kaapilla juosta, eikö sitä muka itse muista mitä on kaupasta ostanut), mutta hyvä niin. Naamajumppaa, heh. Tänään Possu yrittää pysyä samoilla linjoilla.

Possu ei tykkää viikonlopuista myöskään siksi kun Possu ei tykkää kämppiksistään. Tai no, Y:hyn verrattuna K on ihan ok. Possulla ei ollut töitä eikä Possu jaksa lenkkeillä muutamaa tuntia enempää per päivä, joten viikonloput ovat Possulle tuskallisia, koska Possu ei vaan millään jaksaisi katsella kahden pähkähullun kämppiksensä naamoja. Possu haluaisi olla kotona, mutta Possua ärsyttää olla kotona, koska siellä on tunnelma kuin hartauspiirissä.

Possu onnistui selvittämään  mysteerin, miksi Y aiheuttaa Possussa suoranaista inhoa (siis sen lisäksi että Y heittää Possun tavaroita pois, omii Possun sanomalehden ja on AINA kotona). Y muistuttaa Possun erästä entistä kämppistä (kyllä, säälipaska-Possulla ei ole koskaan ollut omaa asuntoa), joka arvosteli Possua koko ajan, piilovittuili ja katsoi kieroon ja myrkytti koko kämpän ilmapiiriä, samalla leikkien itse enkeliä (tässä asunnossa siis asui muitakin kuin Possu ja tämä pikkusielu). Possu myös kävi samaa koulua tämän ihmisen kanssa joten Possua raivostutti tuplasti enemmän. Possu ei pidä ihmisistä (tai ei ainakaan haluaisi asua sellaisten kanssa), joiden mielestä niiden oma tapa elää on se ainoa oikea. Possua ärsyttää, kun Possun OMASSA KOTONAAN täytyy koko ajan "puolustella" miksi tekee niin ja näin.

Paitsi että nyt Possu kasvattaa paksumpaa nahkaa ja yrittää olla välittämättä Y:n arvostelusta ja vittuilusta ja jopa Hesarin pihistämisestä. Tilanne tosin on kärjistynyt siihen, että Possu ja Y tuskin enää tervehtivät toisiaan, jos osuvat keittiöön samaan aikaan, mutta Possua ei kiinnosta. Possu s'en fout. Possu yritti mielestään jo tarpeeksi sen eteen, ettei asuminen yhdessä olisi TÄYDELLISEN helvetillistä, mutta mitä se Possunkaan kannattaa seinille moikkailla. Eletään sitten näin.