Kymmenen tapaa mokata kaikki:

1. Hanki syömishäiriö. Mikä tahansa. Tai voit jopa yhdistellä. Valinnanvaraa riittää yllin kyllin ja innostusta löydät Hennesin sovituskopista, mainoksista, netistä ja televisiosta. Voit myös keksiä ongelmia omasta päästä tai ainakin paisutella niitä vanhoja.

2. Aikaista karkkipäivää aina niin, että huomaat pitäväsi kerran viikossa -herkuttelua viisi kertaa viikossa.

3. Syö vain joka toinen päivä. Ja siis tänä joka toisena päivänä äärettömän huonosti.

4. Aina kun pääset laihdutustavoitteeseesi, huijaa itseäsi että palkinnoksi saat mässätä kuin viimeistä päivää. "Palkitsemisen" jälkeen älä vain päästä syömäputkea katkeamaan.

5. Ryyppää tähän vielä päälle. Ja krapulassa sikaile entistä enemmän.

6. Yritä selvitä itse, älä kerro ainakaan läheisille. Valehtele myös lääkäreille ja psykologeille jos sieltä olet jossain mielenhäiriössä apua mennyt kinuamaan.

7. Lyö koko homma läskiksi yhden suklaapatukan takia.

8. Puijaa itseäsi että koko kesän voi pitää löysiä pellavahousuja. Piilota hienot farkkusi pyykkikoriin ja unohda armeliaasti niiden olemassaolo. Tai vielä parempaa, uskottele itsellesi että vielä elokuussa ehtii "kesäksi kuntoon".

9. Peru kaikki tapaamiset läskipaniikin takia ja itke sitten yksinäsi kotona kun menit perumaan ne kaikki. Mässää sekä itsesäälillä että konkreettisesti ruualla.

10. Puristele läskimakkaroitasi jokaisen heijastavan pinnan edessä ja mieti ruokaa, painoa, ulkonäköä, ohitse kiitävää nuoruutta, karkkia, marketin aukioloaikoja, äidin vahingoniloista katsetta, bikinejä joita et tällä menolla enää koskaan voi pitää, lettukestejä, grillimakkaraa, ruuan välttelyä, sairaalloista ahmimista, laihdutusta, liikuntaa ja kaapissa koiperhosten pureksimia lenkkipöksyjä päivän jokaisena hetkenä.