Hahahahahaha arvatkaa mitä minä juuri perjantain kunniaksi tein? No sitä juuri. Ahmin. Ahminkin sitten kunnolla. En tiedä miksi. Tai no tiedän: siksi kun huomenna en kertakaikkiaan voi ahmia jollen halua muistuttaa liian täyteen tungettua makkarankuorta sunnuntaina mummojen puristeltavana niin sittenpä ahmin tänään jotta huomenna katuisin niin paljon että en söisi mitään ja kuin ihmeen kaupalla laihtuisin tämän katumuksen ansiosta noin 10 kiloa 24 tunnissa. Fiksua ja tehokasta eikö?

Homma kusee vähintään siinä vaiheessa kun en huomenna saakaan putkea katkemaan.

Luojan kiitos en sentään ostanut karkkia. Harkitsin kyllä mutta vain puolitosissani. Kaupassa kävelin kaksi kertaa candykinghyllyn ohi ja katsastin valikoiman, ihan kuin se olisi muka muuttunut - osaan sen ulkoa. Karkin sijaan ostinkin kalliimpaa hammastahnaa ja uuden huulirasvan. Mutta ostin jäätelöä. Ja leipää ja jugurttia muka sivistyneisiin tarkoituksiin - paskat, ahmin ne kaikki. Viuuuuuuh jääkaappi tyhjäksi ja nyt pystyn vain konttaamaan sängyssäni kun maha painaa kuin synti.

Olisinpa vain ostanut sen jäätelön ja vaikka keksipaketin kyytipojaksi ja LOPETTANUT siihen. Isompi ähky ja kalorisaldo ja morkkis tästä jääkaapintyhjennysoperaatiosta tuli.