Mikään ei enää hämmästytä minua ihmisten oudoissa tavoissa. En enää yhtään ihmettele jos joku kulkee kaupungilla kattila päässään tai syö koiranruokaa tai mitä tahansa. Torstai-aamujen ihmeellinen surina suihkussa nimittäin selvisi: Y pesee itsensä sähköhammasharjalla. Ja peseekin perusteellisesti - tänä aamuna nimittäin odotin vuoroani tunnin. Jos joku keksii tälle jonkun selityksen tai sähköhammasharjalle "oikeita" käyttötarkotuksia muualla kuin suusssa, niin expliquez-moi, kertokaa.

Taidan todella mennä tänään sinne opiskelija-asuntosäätiöön itkemään miten menetän täällä viimeiset järjen rippeenikin.

Laitoin sittenkin eilen sen euron sinne purkkiin koska en sentään syönyt karkkia ja siitähän sitä kai ollaan eniten itseään vieroittamassa. Tänään aion siis tsempata entistä enemmän ettei edes tuollaisia "lievähköjä" repsuja pääsisi käymään. Kävin jo reippaana sauvakävelylenkillä (luulen että alan vihdoin päästä jyvälle oikesta tekniikasta koska keskittymällä kunnolla saan sen oikeasti käymään käsi- ja selkälihaksiin, jipii, hyvästi roikkuläskit) ja aion jopa mennä kouluun. On melkein kiva mennä kouluun, sääli siis kun sitä on tänään vain yhden luennon verran.

Huomenna ajattelin mennä uimahalliin. Hui. Inhottaa ajatus itsestäni pulikoimassa siellä kuin paraskin merinorsu mutta tykkään uimisesta niin paljon että olisi yksinkertaisesti tyhmää jättää menemättä tuon takia. Ihan niinkuin siellä sitä paitsi kukaan minun ihrapatjaani tuijottaisi. Siedätyshoitoa ja korvaavaa toimintaa karkinsyömiselle. Kai sitä joskus karaistuu ja pystyy menemään sinne ihan tuosta vain, mutta nyt aivotoimintani pyörii niin kieroutuneesti kirjaimellisesti oman napani ympärillä että yleisessä tilassa melkein alasti esiintyminen on aika iso saavutus.