Kukaan ei ikinä osaa arvata, mitä Laura tekee juuri nyt. Tekee lähtöä elokuviin kuten suunnitteli? Vastaus: ei. Tekee kiltisti koulutehtäviä? Vastaus: kyllä ja ei (Laura istuu jo kolmatta tuntia koneella tuijottaen säälittävää kahden rivin mittaista ranskan commentaireaan, joka sitä paitsi on ihan väärin tehty). Ahmii ja harkitsee pikku retkeä supermarkettiin? Vastaus: KYLLÄ.

Siinä sitten se uusi elämä. Kolme päivää, sen yli ei näköjään pääse.

Aloin ahmia, koska: a) tapasin yhtä tuttua aamupäivällä ja alkoi ahdistaa b) en saa tätä commentairea tehtyä c) olen ollut jo kolme päivää kiltisti d) olen muutenkin niin läskipaska ettei lisä tee mitään e) torstai on melkein kuin viikonloppu ja viikonloppuna saa mättää (NOT) f) jopa Y poistui kotoa joten voi ravata jääkaapilla ilman että kukaan kyttää ja ihmettelee g) on kylmä ja sataa lunta h) jouluun on vielä niin pitkä aika, että paniikkilaihduttamisen ennen kinkun/suklaanmättöä voi aloittaa vasta joulukuun puolella i) on vähän tylsää j) syyllisyys painaa kun tulen reputtamaan vähintään kaksi kurssia ennen joulua k) perhehuolia l) kaverihuolia m) nukuin erittäin huonosti n) vihaan kämppiksiäni ja o) tuntuu, että kaikki leviää taas käsiin tuon äskeisen kohtauksen takia.

Ainoa asia, mikä minua nyt estää menemästä kauppaan on se, etten osaa päättää mitä ahmittavaa ostaisin. Eli tällä kertaa olen valmis vaikka palelluttamaan nenäni tuolla pakkasessa jotta vaan saisin suuni täyteen pupellettavaa. Irtokarkit olisi helppo valinta, ne toimii aina, mutta olen syönyt niitä viime aikoina niiiiiiiin paljon ettei nyt ole sitä HIMOA. Minttusuklaajäätelöä? Kaurakeksejä? Dominokeksejä? Toblerone (siis se iso joulupötkö)? Fazerin keksisuklaata? Nougatjäätelöä? Ranskanpastilleja? Nutellaa ja vehnäpaahtoleipää? Sipsejä (iäh, ei, tekee mieli makeaa)? Pullaa? Nutellaa ja pullaa? Nutellaa ja keksejä? Nutellaa, hilloa ja keksejä? Pakastemurotaikinaa? Kuivia nuudeleita (ainiin teki mieli makeaa)? Hapankaalia? Maksalaatikkoa? Koiranmakkaraa? Sianihraa? Naapurin kissa kenties?

Ei luoja että voin inhota itseäni.