Koko viikonloppu ahmimista - JÄRJETÖNTÄ, MIELIPUOLISTA ahmimista. Eilen kävin jopa tuskissani hakemassa ABC-marketista lisää sapuskaa. Eläköön 24 h -yhteiskunta... Ja tässä puhutaan taas ihan tähtitieteellisistä ruokamääristä, voi luoja olisinkin iloinen jos hairahdukseni olisivat luokkaa "iik söin suklaapatukan liikaa". Kaiken piti taas olla niin hel-ve-tin hyvin. Pas possible, Laura, pas possible...

Tänään olisi voinut jotain tehdäkin ellen olisi ahminut tätäkin aamua piloille. Kunnon katumuslenkki ja sitten taas viikonlopun pikauusinta, ei tosin karkkikaupan avustuksella vaan luovuutta käyttäen ruokakaapin (köyhästä) sisällöstä. Hienoa, todella hienoa. Nyhjötetään sitten koko päivä sisällä itsesäälissä ja ähkyssä pyörien.

Ärsytän itseäni. En kestä olla itseni kanssa. Ja tuntuu, ettei mikään taas auta tähän. En tiedä mitä teen. Totaalikieltäytyminen toimii pari päivää mutta kostautuu ennen pitkää ja pahasti. Olen koittanyt karkkipäivät ja kaalikeitot ja välipalat ja kumppanit. Yritän olla yhtenä päivänä rajoittava ja kurinalainen eikä se toimi ja sitten toisena päivänä salliva ja maltillinen eikä sekään toimi. Normaalisyöminen ei vaan meikäläisellä toimi. En vaan osaa. Miten syödään kuten normaalit ihmiset?

Eilen olin lisäksi töissä ja sekin sekoittaa tätä soppaa entisestään. En ole saanut nukuttua ja siksi ahmin. Ja en saa nukuttua koska ahmin. Stressaa. Ahmituttaa. Ahdistaa. Masentaa. Vituttaa. Näin koko viikonlopun kamalia painajaisia joissa sekoittui työ, sieltä myöhästyminen (en ole kertaakaan nukkunut pommiin työaamuina mutta stressaan siitä silti), muutto, uusi kämppä (näin unta että se oli semmoinen avokonttorimallinen ja ainoa huoleni oli, että miten voin ahmia salassa, voiko sairaampaa enää olla), jo vuosia sitten itsemurhan tehnyt kaverini, äitienpäivä ja syyllisyys siitä kun en ehdi/jaksa/halua/voi mennä kotiin käymään ennen kuin kesäkuussa, koulu, apina, syöminen, KAIKKI. Kaikki stressaa ja ahdistaa joten siis ahmin. Ahmin, olen siis olemassa.

Eilen töissä näin oksettavimman jutun tähänastisen kerroshoitajan "urani" aikana: eräs rapajuoppo perverssi vakioasikas oli alkanut harrastaa SEMMOISIA pissakakkaleikkejä huoneessaan. Lisäksi kotiinpäin kävellessä joku ukko meinasi ajaa pyörällä päälleni, kiilasi ja kiilasi muuten tyhjällä tiellä ja jouduin väistämään lähes ajoradalle ja tämä idiootti vai virnuili. Sitten ajaessani sinne kirotulle ABC-asemalle joku eukko oli kusella alikulkutunnelissa. Lisäksi puolet Hesaristani oli varastettu. Mikä ihmisiä vaivaa??